Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Συνάντηση με τις Δημοτικές Αρχές της Ηλιούπολης

    Την 01 20:30 Ιουλ 2014, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου, μαζί με τον αντιπρόεδρο του αθλητικού οργανισμού του Δήμου μας (ΠΑΟΔΗΛ) κ. Θέμη Γιαννόπουλο,  κατόπιν πρόσκλησης που απεύθυνε ο κ. Δήμαρχος στο σύνολο των προεδρείων και των υπευθύνων των αθλητικών σωματείων-συλλόγων της πόλης μας, προκειμένου να γίνει αλληλοενημέρωση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζονται εκατέρωθεν, να ανταλλαχθούν προτάσεις και απόψεις για την τωρινή και μελλοντική λειτουργία του αθλητισμού στην πόλη μας.
 
   Έγινε αναφορά στα πλάνα του Δήμου επί των αθλητικών εγκαταστάσεων, όσον αφορά τη λειτουργία, τη συντήρηση και την καθαριότητά τους, καθώς και σε δράσεις αντιμετώπισης και από τις δύο πλευρές. Επίσης, ανακοινώθηκε η παραμονή του κ. Γιαννόπουλου Θέμη, στα καθήκοντα του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΗΛ, με αρμοδιότητες στον αθλητισμό της πόλης μας, γεγονός που δείχνει συνέπεια και συνέχεια και κρίνεται θετικό, καθώς συνοδεύεται από εμπειρία και πραγματικό ενδιαφέρον.
 
    Η συνάντηση, καθώς και το όλο εγχείρημα κρίνονται ιδιαιτέρως επωφελής και εκτιμάται ότι κατ΄ αρχήν θέτει τις βάσεις για στενότερη και βαθύτερη συνεργασία στον τομέα του αθλητισμού, σε κάθε περίπτωση επ΄ ωφελεία των παιδιών της πόλης μας.
 
    Αναμένουμε τη συνέχεια από τις Δημοτικές Αρχές της πόλης μας και εμείς από μέρους μας θα εργαστούμε προς τούτο. 

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

   Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, χρίστηκε η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, στην οποία στέλνουμε τα συγχαρητήρια μας για την εξαιρετική πορεία της.
   Αξίζει όμως να θυμίσουμε, ότι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να την κερδίσει στην πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν η ομάδα των Παίδων μας και μάλιστα στην έδρα του Π. Φαλήρου, με αποτέλεσμα 8-6, δεδομένο που πέραν της αξίας της νίκης, πρέπει να μας προβληματίσει όλους (παράγοντες, προπονητές και αθλητές) για την ατυχή συνέχεια και τον αποκλεισμό από την τελική φάση και να δουλέψουμε για την περαιτέρω αξιοποίηση του δυναμικού της ομάδας μας. 

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: 5 Χ 5 Νίκες στην Πάτρα

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: Προηγούνται ΓΣ Ηλιούπολης και Ηλυσιακός
  Σήμερα Κυριακή 29 Ιουν 14, ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις εννέα αγωνιστικές του Ομίλου Παραμονής-Υποβιβασμού της Τελικής φάσης του εθνικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών (Play Out) στο κολυμβητήριο "Πεπανός" της Πάτρας. Σαφές προβάδισμα παραμονής στην κατηγορία απέκτησαν οι ΓΣ Ηλιούπολης και Ηλυσιακός.
  Υπενθυμίζουμε ότι υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες ομάδες της κατάταξης. Οι υπόλοιπες 4 αγωνιστικές θα διεξαχθούν 19 & 20 Ιουλίου, στο κολυμβητήριο του Γέρακα.
Βαθμολογία:
1. ΓΣ Ηλιούπολης          15 (5 αγ.)
2. Ηλυσιακός                  13 (5 αγ.)
3. ΝΕ Πατρών                  9 (4 αγ.)
4. ΟΦΗ                             6 (4 αγ.)
5. Νηρέας Γέρακα           6 (5 αγ.)
6. Νίκη Βόλου                  5 (4 αγ.)
7. ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 4 (5 αγ.)
8. Ηρακλής                       0 (4 αγ.)
9. Πανσερραϊκός             0 (4 αγ.)
   Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε, τον προπονητή μας Νίκο Καραμάνη, τον βοηθό του προπονητή Γιάννη Διαρεμέ και τους παίκτες μας, καθώς το 5 Χ 5 στις νίκες και η μέγιστη συγκομιδή βαθμών, συνιστούν εξαιρετική επίδοση και απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια και συγκέντρωση στο στόχο. Επίσης, ευχαριστούμε τους παράγοντες της ομάδας μας, που συνόδευσαν την αποστολή της ομάδας μας στην Πάτρα, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού λόγοι ανωτέρας βίας, ανέτρεψαν τον αρχικό σχεδιασμό.

  Η 25άδα της ανδρικής μας ομάδας, σε ηλικιακώς φθίνουσα παρουσίαση: Γκαραγκούνης Ελευθέριος, Φαναριώτογλου Αγησίλαος, Εκιντζόγλου Πρόδρομος, Σπηλιωτόπουλος Φώτιος, Γεωργακόπουλος  Μάριος, Λάζαρης Παναγιώτης, Παυλάκης Ασημάκης, Καρυοφίλλης Ανδρέας, Κολυβάς Παναγιώτης, Κοντονής Αναστάσιος, Λύκαρης Λουκάς, Κωνσταντόπουλος Δημήτριος, Ξιάρχος Ανδρέας, Καρμάλης Ευάγγελος, Λύκαρης Κων/νος, Κοντονής Δημήτριος, Βλαχογιάννης Κων/νος, Κωνσταντόπουλος Μάριος, Μικρομάστορας Παντελής, Γεωργιάδης Βασίλειος, Παρίσης Εμμανουήλ, Νατσούλης Νικόλαος, Ζαφειρούλης Σπυρίδων, Στυλιανάκης Εμμανουήλ και Τόλιας Βασίλειος.
 Ευχόμαστε καλή ξεκούραση σε όλους και κουράγιο για την συνέχεια και ολοκλήρωση της προσπάθειας με επιτυχία.