Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

ΓΣΗ/Υδατοσφαίριση-Εκδήλωση και Κοπή Πίτας 2018
  Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, έγινε η καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδήλωση του Τμήματός μας, όπου επίσης γίνεται και η κοπή της πίτας μας.
  Ευχαριστούμε το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Μama's Cake, Κομνηνών 1, Ηλιούπολη, για την ευγενική προσφορά της εξαιρετικής πίτας μας http://www.thecakers.gr/.
 
   Για ακόμη μια φορά βρεθήκαμε, διασκεδάσαμε και γνωριστήκαμε καλύτερα όλοι όσοι απαρτίζουν το Τμήμα μας, παιδιά, αθλητές, προπονητές, γονείς φίλοι και υποστηρικτές, σε ένα χαρούμενο, ζεστό και οικογενειακό κλίμα. Ευχαριστούμε τον παπά-Μιχάλη, που ακόμη μια χρονιά μας τίμησε και ευλόγησε την πίτα μας.
  Δόθηκε επίσης, η ευκαιρία να τιμήσουμε ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί, συμπαρασταθεί, βοηθήσει, αγωνισθεί, αντιληφθεί την προσπάθεια και την κατεύθυνση του Τμήματος και αγαπήσει εν΄ τέλει την ομάδα μας, στην πράξη και με έργα. 
  Επίτιμος καλεσμένος μας, στον οποίο δόθηκε σκουφάκι της ομάδας με το όνομα του, ο Πρόεδρος του ΓΣ Ηλιούπολης κ.Ανδρέας Τρομπέτας, παλιός πολίστας, την εποχή που το πόλο στην Ελλάδα παιζόταν κυρίως σε προβλήτες λιμένων.
  Επίσης, τιμής ένεκεν, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες:
  Στον κ.Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο, διατελέσα πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιουπόλεως (ΠΑΟΔΗΛ), για την εξαιρετική συνεργασία μας επί των ημερών του.
    Στον προπονητή μας κ.Νίκο Χαλκίτη και στον αθλητή και αρχηγό της Ανδρικής μας ομάδας κ.Πάνο Κολυβά, για την πολύχρονη παρουσία και συνεργασία τους με το Τμήμα μας. 
   Ο κ.Δήμαρχος και ο ΠΑΟΔΗΛ εκπροσωπήθηκαν από τον νέο πρόεδρο του οργανισμού κ.Αλέκο Κοντονίκα, τον οποίο ευχαριστούμε για την παρουσία του, τα ζεστά του λόγια και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. 
      Το χορό άνοιξε το μέλλον της Γυναικείας ομάδας μας...
    και συνεχίστηκε...
    Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, βοήθησαν στην οργάνωση και στη διεξαγωγή της εκδήλωσης, βοήθησαν και στήριξαν το Τμήμα μας και μας ενθαρρύνουν.
     Επίσης ευχαριστούμε τους δωροθέτες της εκδήλωσής μας, για τις ευγενικές προσφορές τους:
      -AEGEAN AIR (Ελένη Βλάχου)
       -DIESEL (Λεωνίδας Τζακάκος)
     -Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Μama's Cake (Ελισάβετ Αρμάου)
     -Αττικές Τροφοδοσίες
     -Λευκά Είδη "Αντώνης" (Μπαρτζιώκας)
     -Ζαχαροπλαστείο Μαϊδώνης
     -Παραδοσιακό Κρεοπωλείο ΡΑΒΑΝΗΣ
     -Το Σουβλάκι του Ασώτου
     -Κομμωτήριο Λιανός
     -Κοσμήματα SOTO STIL
     -MEGA, επίσημες μπάλες (Ηλίας Κατόπης)
Συνεχίζουμε αγωνιστικώς πλέον:
- Σαββάτο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, με την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και τους αγώνες του ομίλου που συμμετέχει η ομάδας, να διεξάγονται στην έδρα μας.
- Κυριακή 18 Μαρτίου, η Ανδρική μας ομάδα αντιμετωπίζει τον Άρη στην έδρα του, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.