Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ΞΑΝΑ) ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 9-7 ηττήθηκε η ομάδα μας στην Κέρκυρα σήμερα το μεσημέρι. Ανάσα για την Κέρκυρα, αναστεναγμοί για την Ηλιούπολη που πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο για υποβιβασμό στην Α2.
Ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Η ομάδα μας κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι από την αρχή και να πάρει προβάδισμα 2 τερμάτων. Η Κέρκυρα αντέδρασε και με πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη περίοδο. Στο 7-7 απεβλήθη με αντικατάσταση ο Αγγελίδης και το παιχνίδι στην συνέχεια έγειρε προς τους γηπεδούχους που κατάφεραν να κερδίσουν με τελικό σκορ 9-7.
Η Κέρκυρα έχει ακόμα 3 βαθμούς στο τσεπάκι στην τελευταία αγωνιστική με τον ΝΟΠ. Επιπλέον σε περίπτωση ισοβαθμίας η Κέρκυρα έχει το πάνω χέρι με 2 νίκες (και ο Πανιώνιος με μια ισοπαλία και μια νίκη). Μόνο με το Φάληρο έχουμε εμείς το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας με μια ισοπαλία και μια νίκη.

Περίοδοι: 1-1, 3-2, 3-4, 2-0.
Για την Κέρκυρα οι Ζαρκαντζάς 4, Γαλανός 3, Μίσκοβιτς 2.
Για την Ηλιούπολη: Φαναριώτογλου 2, Καζάζης 1, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 1, Κολυβάς 1 και Γιάγκος 1.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ομάδα μας αγωνίζεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Δεν σας κάνουμε πλάκα! Πλάκα όμως μας κάνει η ΚΟΕ η οποία μετά βίας μάζεψε 8 ομάδες από τις 24 της Α1 και Α2 κατηγορίας για να κάνει το Κύπελλο Ελλάδας. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή να είναι οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, ΝΟ Χίου, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΝΟ Αργοστολίου, ΓΣ Ηλιούπολης και Νηρέας Λαμίας.
Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 και τα τέσσερα ζευγάρια που θα προκύψουν θ' αγωνιστούν την Τετάρτη 10 Απριλίου. Οι νικήτές θα προκριθούν στην Τελική Τετράδα. Το Φάιναλ Φορ έχει ορισθεί να γίνει στη Λαμία στις 1-2 Ιουνίου, αλλά η ημερομηνία ενδέχεται ν' αλλάξει
Σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό νικηφόρο αγώνα της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών με την Ουγγαρία στον Πειραιά ο πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Διαθεσόπουλος αναφερόμενος στις δυσκολίες που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση είπε και για το Κύπελλο Ελλάδας : «είναι χαρακτηριστικό πως δήλωσαν μόλις οκτώ ομάδες συμμετοχή για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Και φανταστείτε πως τις δύο από αυτές, τις κρατήσαμε «με τα δόντια», ίσα-ίσα για να μπορέσουν να γίνουν προημιτελικοί αγώνες στη διοργάνωση. Είναι τραγική η κατάσταση».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Σάββατο 16 Μαρτίου η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων για τον αγώνα της με την τοπική ομάδα. Κάθε βαθμός είναι πλέον πολύτιμος και για τις δύο ομάδες.
Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο, στον αγώνα στην έδρα μας, η Κέρκυρα μας νίκησε απροσδόκητα και αυτό μας έχει στοιχίσει πολύ.
Δεν μένει παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους παίκτες μας.