Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Α1

Την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 14-9  γνώρισε η Ηλιούπολη στο προτελευταίο παιχνίδι της στην κατηγορία, αφού το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι την Δευτέρα είναι με τον αήττητο για φέτος Ολυμπιακό. Η ομάδα μας στην ουσία πληρώνει τα κακά αποτελέσματα στην έδρα της στον πρώτο γύρο όπου έφερε αδικαιολόγητες ισοπαλίες με Φάληρο και Πανιώνιο και ήττα από την Κέρκυρα.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

... για την παραμονή στην Α1. Η ομάδα μας θέλει μόνο νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό και άξιο αντίπαλο αγωνιζόμενη στην έδρα του. Το παιχνίδι θ' αρχίσει στις 6μμ.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΑΛΙ

Οι ισοπαλίες στην αρχή του πρωταθλήματος έφεραν την ομάδα στη δυσχερή θέση που βρίσκεται σήμερα βαθμολογικά. Στα Χανιά λοιπόν άλλη μια ισοπαλία με 5-5 μας κόβει τα φτερά.
Τα Χανιά μπήκαν πολύ πιό δυνατά στην αρχή του παιχνιδιού και στο ημίχρονο προηγούνταν 3-1, και στο τέλος της 3ης περιόδου 3-2. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα μας αφυπνίστηκε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν η ισοπαλία, πράγμα που έφτανε και περίσευε για τα Χανιά.
Τώρα η Ηλιούπολη πρέπει όχι μόνο να νικήσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο μιας και μετά την ισοπαλία του Αργοστολίου ξαναμπαίνει στην υπόθεση Ευρώπη) αλλά και να περιμένει συνδιασμό μάλλον απίθανων αποτελεσμάτων στην ουρά για να σωθεί.
Τα 8λεπτα: 2-1, 1-0, 0-1, 2-3.
ΝΟ Χανίων (Μάκης Βολτυράκης): Μπατάκης 2, Βλοντάκης 2, Βιζυράκης 1.
ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Φαναριώτογλου 1, Κουλιεράκης 2, Λάζαρης 1, Γιάγκος 1.

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Με τη διεξαγωγή των αγώνων της Α’ φάσης θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης κατηγορίας Παίδων το τριήμερο 19-21 Απριλίου.
Σε αυτή τη φάση μετέχουν συνολικά 44 ομάδες, οι οποίες είναι χωρισμένες σε 9 ομίλους, δύο όμιλοι των έξι ομάδων, τέσσερις όμιλοι των πέντε ομάδων και τρεις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων.
Θα προκριθούν 30 συνολικά ομάδες στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 5-7 Ιουλίου, ενώ η κλήρωσή της θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου.
Η ομάδα μας έχει κληρωθεί στον Δ' όμιλο από τον οποίο προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες.

  Δ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                               
1η αγωνιστική                    Παρασκευή 19/4/13 

21:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ       ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ           10-8
21:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ          ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ            5-12
2η αγωνιστική                      Σάββατο 20/4/13
10:00 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ          ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ        
7-6
11:00 ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ        Ν. ΣΜΥΡΝΗ
3η αγωνιστική                      Σάββατο 20/4/13
20:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ          ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ               4-5

18:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ       ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ   
ΠΕΝΤΕΛΗ
4η αγωνιστική                      Κυριακή 21/4/13
10:30 ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ           
3-12
11:30 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ          ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ         5-11
5η αγωνιστική                      Κυριακή 21/4/13
18:30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ          ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ   
9-3
18:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ          ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ           14-3

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

Σε δύο παιχνίδια κατέλειξε να κρίνεται η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, μετά από μερικά ατυχή αποτελέσματα στον πρώτο γύρο (παιχνίδια που μπορούσαμε να κερδίσουμε και δεν τα κερδίσαμε!). Το πρώτο και κρισιμότερο είναι αυτή την Τετάρτη (17 Απριλίου) με τα Χανιά. Η ομώνυμη ομάδα που είχε δηλώσει σαν δεύτερη έδρα το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης εξαιτίας των προβλημάτων στο κολυμβητήριο Χανίων, έχοντας παίξει όλα τα μέχρι τώρα "εντός έδρας" παιχνίδια στην Ηλιούπολη, αποφάσισε να δώσει ένα και μοναδικό παιχνίδι σε όλο το πρωτάθλημα στα Χανιά: αυτό με την Ηλιούπολη.
Η ομάδα μας τώρα, εμψυχωμένη από την πολύ καλή απόδοση με τη Βουλιαγμένη, έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, τη νίκη και μόνο τη νίκη, που είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη για την παραμονή στην κατηγορία (θα πρέπει μάλλον να πάρει βαθμό και στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟ)..

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΗ ...

Συνέντευξη στο AcouaticsNews έδωσε ο προπονητής της ομάδας μας σχετικά με τον αγώνα με τη Βουλιαγμένη αλλά και τις πιθανότητες παραμονής της ομάδας μας στη μεγάλη κατηγορία. Την συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Πολύ καλή ενφάνιση έκανε η ομάδα μας στο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη. Στο ημίχρονο η ομάδα προηγούνταν 4-3 και η τέταρτη περίοδος τελείωσε 5-6. Βέβαια η Βουλιαγμένη συνήλθε στην τελευταία περίοδο και το σκορ έληξε 5-10.
Ξέρετε ότι σε αυτό το μπλογκ (όπως γίνεται και στην επίσημη ομάδα)  δεν μας αρέσει να γκρινιάζουμε για τη διαιτησία, και δεν το έχουμε κάνει ποτέ, καταλαβαίνουμε επίσης ότι η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που ποτέ δεν κινδύνεψε πραγματικά να χάσει το παιχνίδι, όμως η διαιτησία προκάλεσε χαμόγελα στην τέταρτη περίοδο όταν μετά από κόσμιες διαμαρτυρίες του πάγκου της Βουλιαγμένης άρχισε μερικά φαλτσοσφυρίγματα. Τώρα θα μου πείτε ότι ήταν ιδέα μου ... Μπορεί! Εξάλλου δεν διαμόρφωσε τίποτα το σπουδαίο αυτό πέρα από το τελικό σκόρ.