Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Συνάντηση με τις Δημοτικές Αρχές της Ηλιούπολης

    Την 01 20:30 Ιουλ 2014, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου, μαζί με τον αντιπρόεδρο του αθλητικού οργανισμού του Δήμου μας (ΠΑΟΔΗΛ) κ. Θέμη Γιαννόπουλο,  κατόπιν πρόσκλησης που απεύθυνε ο κ. Δήμαρχος στο σύνολο των προεδρείων και των υπευθύνων των αθλητικών σωματείων-συλλόγων της πόλης μας, προκειμένου να γίνει αλληλοενημέρωση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζονται εκατέρωθεν, να ανταλλαχθούν προτάσεις και απόψεις για την τωρινή και μελλοντική λειτουργία του αθλητισμού στην πόλη μας.
 
   Έγινε αναφορά στα πλάνα του Δήμου επί των αθλητικών εγκαταστάσεων, όσον αφορά τη λειτουργία, τη συντήρηση και την καθαριότητά τους, καθώς και σε δράσεις αντιμετώπισης και από τις δύο πλευρές. Επίσης, ανακοινώθηκε η παραμονή του κ. Γιαννόπουλου Θέμη, στα καθήκοντα του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΗΛ, με αρμοδιότητες στον αθλητισμό της πόλης μας, γεγονός που δείχνει συνέπεια και συνέχεια και κρίνεται θετικό, καθώς συνοδεύεται από εμπειρία και πραγματικό ενδιαφέρον.
 
    Η συνάντηση, καθώς και το όλο εγχείρημα κρίνονται ιδιαιτέρως επωφελής και εκτιμάται ότι κατ΄ αρχήν θέτει τις βάσεις για στενότερη και βαθύτερη συνεργασία στον τομέα του αθλητισμού, σε κάθε περίπτωση επ΄ ωφελεία των παιδιών της πόλης μας.
 
    Αναμένουμε τη συνέχεια από τις Δημοτικές Αρχές της πόλης μας και εμείς από μέρους μας θα εργαστούμε προς τούτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: