Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

WATEROPOLO ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017

  ΓΣ Ηλιούπολης Τμήμα Υδατοσφαίρισης 
H πίτα μας από το Mama's cake (Κομνηνών 1 Ηλιούπολη)
   Έγινε με εξαιρετική επιτυχία για άλλη μια χρονιά η ετήσια εκδήλωση-γιορτή του τμήματος μας για την κοπή της πίτας του, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, κατά παράδοση πλέον με ζωντανή μουσική και διασκέδαση (η πίτα μάλλον αποτελεί αφορμή), αφού μαζευτήκαμε όλοι ως μια παρέα παιδιά, γονείς, αθλητές, προπονητές και φίλοι
Ευχαριστούμε τον Πατέρα Μιχάλη για τον αγιασμό 
   Η γιορτή μας έδωσε την ευκαιρία να τιμήσουμε τον Πρόδρομο Εκιντζόγλου-μέσω του αρχαιότερου μέλους της διοικούσας επιτροπής του τμήματος κ.Βασίλειου Ζαφειρούλη-με αναμνηστική πλακέτα, ως ελάχιστο αναγνωρίσεως της πολυετούς και πολύπλευρης προσφοράς του στο σύλλογό μας και κυρίως για το εξαιρετικό ήθος και την αγάπη για το άθλημα και τα παιδιά. 

                Η απονομή στον δικό μας Προ
   Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και βοηθούν το τμήμα μας και ασφαλώς όσους παρευρέθησαν, αφού η παρουσία τους είναι η μόνη ανταμοιβή μας.  
  Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις δημοτικές αρχές για την παρουσία τους και ειδικότερα τον κ. Ηλία Πανταζόπουλο, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιουπόλεως, ο οποίος εκπροσώπησε και απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου, καθώς και τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο, ο οποίος επίσης απεύθυνε χαιρετισμό.
   Ανανεώνουμε για την επόμενη φορά.