Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ:MONDAY-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Γυναικεία Ομάδα: Α2 Εθνική Κατηγορία
ΓΣΗ-Γυναικεία Ομάδα 2016-17
    Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2016-17) η γυναικεία ομάδας μας θα αγωνίζεται  στην Α2 Εθνική Κατηγορία, αφού κατέκτησε την άνοδό της, με τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, μόλις 6 έτη από την έναρξη της λειτουργίας της και παρουσίας της στη Β΄ Εθνική κατηγορία, ενώ τα 3 τελευταία έτη κατακτούσε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. 
    Ο σχεδιασμός, η στελέχωση και η προετοιμασία της νέας αγωνιστικής χρονιάς, είναι ήδη σε εξέλιξη, με σκοπό να μπουν οι βάσεις κατ΄ αρχήν για την παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία, χωρίς όμως όρια για το καλύτερο.  Επίσης, στόχο αποτελεί και η ωρίμανση των υποδομών μας, για τη στελέχωση και της γυναικείας ομάδας μας στα επόμενα έτη.
    Στην όλη προσπάθεια που καταβάλλεται σημαντικό ρόλο έχουν οι φίλοι και οι υποστηρικτές των ομάδων μας, με την όποια πολύτιμη προσφορά τους, ειδικότερα οι άνθρωποι του MONDAY, ως υποστηρικτές της Γυναικείας ομάδας μας, προσέφεραν σακίδια πλάτης στο πλαίσιο του ιματισμού-εξοπλισμού της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε για αυτό.