Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...

... για τρία οκτάλεπτα. Στο τέταρτο έπαθε αφλογιστία και έχασε το ματς από τον ΠΑΟΚ που έφυγε με τη νίκη 9-11.
Η Ηλιούπολη πραγματοποίησε την καλύτερη ίσως φετινή της εμφάνιση μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντεπιτέθηκαν και με ένα σερί 3-0 πήραν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα. 
Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά ισορροπημένες και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η ομάδα μας ήταν πιό εύστοχη και απόκτησε προβάδισμα στο σκορ με 8-7. Οι παίκτες μας διατήρησαν το πλεονέκτημα στο σκορ με 9-8, αλλά κάπου εκεί οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν και ανέτρεψαν το σκορ σε 10-9 υπέρ τους. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα μας έπαθε αφλογιστία με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σκοράρουν και τελικά ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 9-11
Η ομάδα τώρα βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μπροστά από την Κέρκυρα αλλά η μεν Κέρκυρα έχει τελευταία αγωνιστική 1ου γύρου με την Πάτρα και εμείς με Ολυμπιακό.

ΓΣ Ηλιούπολης-ΠΑΟΚ 9-11
Τα 8λεπτα: 3-3, 5-4, 1-3, 0-1.
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Κουρτίδης.
Ηλιούπολη (Νίκος Καραμάνης): Καζάζης 1, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 3, Κολυβάς 3, Γιάγκος 1.
ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Σαρησάββας 1, Μιτελούδης 2, Αλιχανίδης Μ. 2, Παππάς 1, Κόλιανιν 1, Βαχαρέλης 2, Σολανάκης 2.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6μμ

ΜΕ ΠΑΟΚ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Όμορφο παιχνίδι αναμένεται να γίνει το Σάββατο το απόγευμα στις 6μμ στο κολυμβητήριο ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ΠΑΟΚ που είναι 4ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει για τη νίκη και τους 3 βαθμούς παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα. Πρέπει λοιπόν να βρεθούμε όλοι στο κολυμβητήριο να στηρίξουμε την ομάδα μας.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Σε περιπέτειες μοιάζει να μπαίνει η ομάδα μας μετά και την νέα ήττα με 3-6 από τα Χανιά στην έδρα μας. Η ομάδα έπαιξε υπνωτισμένα και έχανε 3-0 στην πρώτη περίοδο και 4-1 στο ημίχρονο. Η άμυνα ήταν αργή, με λάθη και έμπαζε από την περιφέρεια. Ο φουνταριστός μας ήταν εκεί αλλά η μπάλα πέρασε σε αυτόν 4 φορές όλες και όλες στο παιχνίδι με απολογισμό 1 γκολ, 1 αποβολή, 1 κόρνερ και 1 άουτ, εν μέρει και λόγω της επιτυχημένης ζώνης των αντιπάλων μας. Οι παίκτες μας αναλώθηκαν σε αναποτελεσματικά σουτ από την περιφέρεια, αρκετές φορές εκβιάζοντας το γκολ που ποτέ δεν ήλθε. Έτσι ούτε και η σαφέστατη αμυντική βελτίωση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε ν' αλλάξει το αποτέλεσμα.
Αυτή η  εμφάνιση προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, αφού το παιχνίδι είχε κομβική σημασία για τη συνέχεια της χρονιάς. Η ανάγκη για βαθμούς στα επόμενα ματς γίνεται επιτακτική ώστε να αποφευχθούν τυχόν… περιπέτειες που πριν λίγο καιρό, δεν υπήρχαν ούτε σα σκέψη.

Τα 8λεπτα:0-4,1-0,1-2,1-0
Τα γκολ:
Ηλιούπολη: Κουλιεράκης 1, Φωτόπουλος 2
ΝΟΧ: Μπατάκης 1, Χαριτάκης 3, Μαζοκοπάκης 2