Τμήματα
Eκμάθησης


Είναι τα τμήματα των νέων μελών-αθλητών μας στο οποίο μαθαίνουν κολύμβηση και εξοικιώνονται με τη χρήση της μπάλας και της τεχνικής στο νερό. Οι προπονήσεις γίνονται 8 με 9 μμ τις καθημερινές και 4-5 μμ το Σαββάτο.

Προαγωνιστικής
Είναι το τμήμα προετοιμασίας των παιδιών-αθλητών μας, για την ομαλότερη εισαγωγή τους στα αγωνιστικά τμήματα.

Τμήμα Μίνι Παίδων

Εδώ προπονούνται τα παιδιά-αθλητές έως 13 ετών. Το τμήμα είναι αγωνιστικό και παίρνει μέρος στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, κατέκτησαν την 3η θέση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις γίνονται 8 με 9:30 μμ.

Τμήμα Παίδων

 Εδώ προπονούνται τα παιδιά-αθλητές έως 15 ετών. Το τμήμα παίρνει μέρος στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Οι προπονήσεις γίνονται 8:30 με 10:45 μμ.

 Τμήμα Εφήβων

Εδώ προπονούνται οι έφηβοι-αθλητές έως 17 ετών. Το τμήμα παίρνει μέρος στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Οι προπονήσεις γίνονται 8:30 με 10:45 μμ.

Τμήμα Νέων Ανδρών
Εδώ προπονούνται άνδρες με ηλικία έως 19 ετών. Το τμήμα παίρνει μέρος στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Οι προπονήσεις γίνονται 8:30 με 10:45 μμ.

Ομάδα Ανδρών

Η ανδρική μας ομάδα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Γυναικεία Ομάδα
Το νεότερο από τα τμήματα μας, λαμβάνει μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μίνι Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Οι προπονήσεις γίνονται 8:45 με 10:30 μμ.