Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΕΦΗΒΟΙ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

WATERPOLO:ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΦΗΒΩΝ
   Σας ενημερώνουμε, ότι το 3ήμερο 24-25-26 Απρ 2015, θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, προπονητικές αναμετρήσεις υδατοσφαίρισης, κατηγορίας «Εφήβων», όπου θα φιλοξενηθούν οι ομάδες του  Εθνικού, του Τρίτωνα Αμαρουσίου και του Παναθηναϊκού.


Παρασκευή 24 Απρ 2015
21:15 Εθνικός  - Παναθηναϊκός                            9 - 12
22:15 Γ.Σ. Ηλιούπολης - Τρίτωνας Αμαρουσίου 10 - 6

Σαββάτο 25 Απρ 2015
17:15 Παναθηναϊκός     -  Τρίτωνας Αμαρουσίου 
18:15 Γ.Σ. Ηλιούπολης - Εθνικός

Κυριακή 26 Απρ 2015
09:30 Γ.Σ. Ηλιούπολης - Παναθηναϊκός
10:30 Τρίτωνας Αμαρουσίου  -  Εθνικός
12:00 Γ.Σ. Ηλιούπολης - Παναθηναϊκός (Μίνι Παίδες)

  Καλούμε τους φίλους των ομάδων μας, να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις, καθώς αφορούν σε ηλικίες που συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα της υδατοσφαίρισης και αποτελούν τη μαγιά για το μέλλον.

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ: Αλλαγή Ημερομηνιών

Μίνι Παίδες: Αλλαγή Ημερομηνίας Α΄ Φάσης

  Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ η Α’ προκριματική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων, θα διεξαχθεί από 15 έως 17 αντί 08-10 Μαΐου. 

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΠΑΙΔΕΣ: Τελική Φάση

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων
       Η ολοκλήρωση των αγώνων της Β’ Φάσης (ημιτελικής) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων ανέδειξε τις 10 ομάδες που προκρίνονται στην Τελική φάση, οι οποίες είναι: ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικός Πειραιώς, ΝΟ Ρεθύμνου, Νηρέας Χαλανδρίου, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΣ Απόλλο, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Λάρισας.

      Η ομάδα μας κατετάγη 3η στον όμιλο της και έμεινε εκτός τελικής φάσης, παλεύοντας έως το τελευταίο λεπτό για την πρόκριση, την οποία και δεν πέτυχε από λεπτομέρειες μεν, σημαντικές δε πχ ορισμένοι με συζητήσιμη επάρκεια (δεν θέλουμε να πιστέψουμε σε ιδιοτέλειες) επιζητούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αντί των αθλητών-παιδιών με τα φάλτσα τους, γονείς που αντί να αφήσουν τα παιδιά απερίσπαστα και να τα βοηθήσουν να παραμείνουν συγκεντρωμένα τα εμπλέκουν σε προσπάθειες ωφελείας τρίτων δια πλαγίων μέσων και ασφαλώς ο παράγοντας της έδρας μας που επί του παρόντος δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε.  

     Οφείλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές-παιδιά μας, για την προσπάθεια τους έως το τελευταίο λεπτό, καθώς και τους προπονητές τους και λυπούμαστε για αυτά και μόνο που χάθηκε η χαρά της πρόκρισης, πλην όμως χαρήκαμε δυνατή προσπάθεια, ωραίους αγώνες και ότι αν και δεν πέρασαν στη δεκάδα, είναι με την αξία τους στις 15 καλύτερες ομάδες, από τις 55 που ξεκίνησαν στο Πρωτάθλημα.

     Σε κάθε περίπτωση όμως, η δουλειά και η προσπάθεια για το επόμενο πρωτάθλημα συνεχίζετε και αρχίζει για όλους από σήμερα (όχι από Σεπτέμβριο) για να καταστήσουμε τις όποιες λεπτομέρειες τυχόν προκύψουν, ασήμαντες και αδύνατες, αφήνοντας πίσω μας τις λύπες και εργαζόμενοι για τις χαρές.