Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝ



Παίκτες με στόχο και ψυχή. Με την καθοδήγηση των προπονητών τους δούλεψαν, προπονήθηκαν, κόπιασαν και τελικά τα κατάφεραν να σπάσουν τα προγνωστικά. Η ομάδα των παίδων χάρισε πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους της ομάδας μας, πάλεψε όταν έπρεπε, ποτέ δεν τα παράτησε όταν η τροπή των αγώνων τρόμαξε την εξέδρα, φύλαξε δυνάμεις όπου μπορούσε και υπερέβαλε εαυτόν στους κρίσιμους αγώνες. Δίδαξε και στους πιό σκεπτικιστές από μας ότι όταν δουλέψεις με υπομονή και επιμονή για κάτι που θέλεις, στο τέλος το πετυχαίνεις ενάντια στα προγνωστικά.
Δεν είχε τίποτα το τυχαίο η πρόκριση. Δεν κερδίσαν αγώνες από κάποια καπρίτσια της μπάλας. Έπαιξαν καλύτερα από όλες τις ομάδες που κέρδισαν και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις το τελικό σκορ αδικεί την πραγματική διαφορά υπερ της ομάδας μας.
Λογικό είναι μετά την επιτυχία ν' ακολουθήσουν πανηγηρισμοί και ένα "γαλατικό" τσιμπούσι στο γνωστό σουβλατζίδικο.

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ - ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ


Οι ομάδες των ανδρών και των παίδων με εξαιρετική εμφάνιση πήραν με το σπαθί τους την πρόκριση για τις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων τους. Οι άνδρες με τρεις σερί νίκες και οι παίδες με τέσσερεις μας χάρισαν μαγικές στιγμές.
Και αν οι άνδρες μας έχουν συνηθίσει σε τελικές φάσεις στα λίγα χρόνια ύπαρξης του συλλόγου μας, οι παίδες μας είναι η πρώτη από τις ομάδες υποδομών που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Μας γέμισαν περιφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί στους φιλάθλους μας που σε κάθε περίπτωση νίκησαν στις μάχες της εξέδρας με δυναμισμό και ευπρέπεια.
Η συνέχεια για τους παίδες θα δοθεί στις  9 - 10 - 11 / 7 / 2010  και  η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη  9 / 6 / 2010  και  ώρα:  13:30  στα γραφεία της  ΚΟΕ.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Β' Εθνικής των ανδρών θα διεξαχθεί στις   18 - 19 - 20 / 6 / 2010,  σε ένα όμιλο των 6 ομάδων. Η κλήρωση για την τελική φάση θα γίνει την  Τετάρτη  19 / 5 / 20010  και  ώρα:  13:30  στα γραφεία της  ΚΟΕ.