Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ) ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ (ΣΤΟ ΠΑΡΑ 8')

Το τελικό σκορ 7-9 με τον Παναθηναϊκό θεωρείται μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Αλλά αυτό δεν λέει σχεδόν τίποτα για το παιχνίδι που προηγήθηκε.
Μέχρι τα μέσα της 3ης περιόδου το σκορ έγραφε 1-7 (!). Απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτεις ότι είχαμε 1 στα 17 σουτ από την περιφέρεια, ούτε ένα σουτ από το φουνταριστό τον οποίο προσπαθήσαμε να τροφοδοτήσουμε μόνο 2 φορές και φάγαμε 3 γκολ στην κόντρα από κακές επιλογές στην επίθεση. Τελικά η 4η περίοδος βρήκε το σκορ στο 2-8.
Εκεί όλα ήλθαν τούμπα και με ένα σερί 5-1 η ομάδα μας έφερε το τελικό σκορ στο 7-9 παίζοντας καλό πόλο με εύστοχες και αρκετές φορές θεαματικές τελικές προσπάθειες.

Τα 8λεπτα: 0-2, 1-4, 1-2, 5-1.
ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Γιάγκος 3, Φωτόπουλος 1, Κουλιεράκης 3.
Παναθηναϊκός (Μιχάλης Λαζαρίδης): Αφρουδάκης Γ. 2, Παπαδόγκωνας 3, Δερμιτζάκης Δ. 2, Αφρουδάκης Ζ. 1, Κουρλιάφτης 1.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΠΑΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Στις 3μμ του Σαββάτου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Παρτότι η ομάδα μας είναι στριμωγμένη στον τοίχο του υποβιβασμού δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα καλύτερο από μια αξιοπρεπή εμφάνιση (ή ένα θαύμα αλλιώς).
Το παιχνίδι θα το δείξει ζωντανά η ΕΤ1.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Έγινε στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση για την πρώτη φάση στα ηλικιακά πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων για το 2013.
 

Για τους Έφηβους  οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 5-7 Απριλίου και θα προκριθούν από την 1η φάση συνολικά 30 ομάδες στην ημιτελική και από εκεί 10 στην τελική.
Στην Αττική δημιουργήθηκαν 4 όμιλοι από τους οποίους περνούν οι 3 πρώτοι και οι 4οι θα παίξουν αγώνες μπαράζ μεταξύ τους για 2 ακόμα θέσεις. Η ομάδα μας κληρώθηκε στον 3ο όμιλο που θα γίνει (μάλλον) στο κολυμβητήριο του Γέρακα. Στον όμιλό μας θα είναι ακόμα οι Π. Φάληρο, Νηρέας Χαλανδρίου., Νηρέας Γέρακα και Εθνικός. 
Στην ημιτελική φάση θα δημιουργηθούν 5 όμιλοι των 6 ομάδων, από όπου θα προκριθούν οι 2 στα τελικά. Οι τρεις θα γίνουν στην Αθήνα, ένας στον Βόλο και ένας στην Θεσσαλονίκη.

Το πρωτάθλημα Παίδων θα ξεκινήσει το τριήμερο 19-21 Απριλίου και θα προκριθούν επίσης 30 ομάδες στην επόμενη φάση από εκεί 10 για την τελική.
 Από τους ομίλους της Αττικής περνούν 16. Δημιουργήθηκαν 4 όμιλοι των 4 και θα περάσουν οι 4 πρώτοι. Η ομάδα μας είναι στον 4ο όμιλο που θα γίνει στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης μαζί με τις ομάδες του Τρίτωνα, Περιστερίου, ΠΑΟ και Πανιωνίου.