Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΡΟΚΡΙΣΗ & ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΟΔΟΥ


Β΄ Εθνική Κατηγορία Γυναικών
    Η Γυναικεία ομάδα μας προκρίθηκε στην Τελική Φάση όπου 5 ομάδες θα διεκδικήσουν τις 2 πρώτες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
   Η Τελική Φάση της Β΄ Εθνικής Γυναικών (19-21 Ιουλ 19) μετατράπηκε σε αναμέτρηση Αθήνας - Βόλου, αφού οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι ο ΓΣ Περιστερίου, ο Ηλυσιακός ΑΟ και ο ΓΣ Ηλιούπολης και ο ΟΥΚ Βόλου, με τον ΟΕΝΑ Βόλου.
  Η Γυναικεία ομάδα μας είναι η 4η γυναικεία ομάδα μας που προκρίνεται και συνεχίζει και η 3η έως τώρα σε Τελική Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ειδικότερα:
-Νέες Γυναίκες (Κ19) - Τελική Φάση και 8ες Πανελληνίως, με 7 ομάδες της Α1 να καταλαμβάνουν τις προηγούμενες θέσεις στην κατάταξη.
-Νεάνιδες (Κ17) - Θα αγωνιστούν στην επόμενη φάση στις 21 Ιουνίου 2019, έχοντας ήδη πλασαριστεί στις 13 καλύτερες ομάδες Πανελληνίως, διεκδικώντας την πρόκριση τους με πολύ δύσκολους αντιπάλους. 
-Μίνι Κορασίδες (Κ13) - Τελική Φάση στις 10 καλύτερες ομάδες Πανελληνίως και στο πλαίσιο αυτής θα αγωνιστούν στις 18 - 21 Ιουλίου 2019, για την μεγαλύτερη δυνατή άνοδο στην κατάταξή τους. 

-Κορασίδες (Κ15) - Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τις κορασίδες μας και την δύσκολη προσπάθεια τους, οι οποίες δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, πέραν από τις 16 καλύτερες ομάδες πανελληνίως, οφείλουμε όμως να λάβουμε υπόψη, ότι ήταν η 1η χρονιά στα 11 χρόνια λειτουργίας του Τμήματός μας που συμμετείχαμε στο εν λόγω ηλικιακό πανελλήνιο πρωτάθλημα και εάν δεν μας είχε προκύψει το δυσκολότερο δυνατό αποτέλεσμα δια κληρώσεως, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Κυρίες, του χρόνου σίγουρα πιο δυνατές και ελπίζουμε και πιο τυχερές.    
   Συγχαρητήρια στον προπονητή τους και τις αθλήτριες μας και εργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ασφαλώς σε όλους όσοι αποτελούν τις ομάδες μας. 
   Συνεχίζουμε...