Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Φωτογραφία από τον πρόσφατο αγώνα της ομάδα μας με το Αργοστόλι στα πλαίσια του τουρνουα του ΣΕΔΥ 2012 (κολυμβητήριο Βουλιαγμένης).
Η ανδρική μας ομάδα δίνει το δεύτερο αγώνα της στο πρωτάθλημα της Α1 στο Αργοστόλι, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. στις 13:30. Η ομάδα θα πάει χωρίς Καζάζη και Φωτόπουλο που αγωνίζονται στην Εθνική. Της ευχόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (δηλαδή νίκη!)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Άρχισε η διάθεση των καρτών διαρκείας για την παρακολούθηση όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας. Σκοπός της έκδοσης είναι η οικονομική ενίσχυση του τμήματος στους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι και η σύσφιξη των σχέσεων των φιλάθλων της ομάδας μας.
Η ομάδα μας μετά από μια εκπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια, ανεβαίνοντας κάθε χρόνο και μία κατηγορία, κατάφερε σήμερα ν' αγωνίζεται στην Κορυφαία Εθνική Κατηγορία Υδατσφαίρισης. Το επίτευγμα αυτό αντανακλά σε όλη την ομάδα δίνοντάς της τη δυνατότητα να ενισχύσει και τα τμήματα υποδομών της με ειδικευμένους προπονητές της Γυμναστικής Ακαδημίας, περισσότερο χώρο στο κολυμβητήριο, καλύτερες συνθήκες προπόνησης και καλύτερες ώρες.
Όλες αυτές οι επιτυχίες αντανακλούν όχι μόνο στο σύλλογό μας αλλά και στην πόλη μας.
Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, ειδικά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι.

Για αγορά καρτών μπορείτε ν' απευθυνθείτε στους ανθρώπους του Διοικητικού Συμβουλίου που βρίσκονται καθημερινά όλες τις ώρες προπόνησης στο Κολυμβητήριο.