Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΓΣΗ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ:ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α2

Άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών 
   Η γυναικεία ομάδας μας στα 6 έτη από την έναρξη της λειτουργίας της και παρουσίας της στη Β΄Εθνική κατηγορία και αφού τα 3 τελευταία έτη (αγωνιστικές περιόδους 2013-14-15), κατακτούσε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, επαλήθευσε τη σιγουριά όσον έβλεπαν την εφετινή προετοιμασία, προπόνηση και πορεία της στο πρωτάθλημα, ότι πλέον θα κατακτούσε και την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία και εκκρεμούσε εάν θα ελάμβανε την 1η ή τη 2η θέση στην κατάταξη.
   Παρά του ότι, δεν υπάρχει καμία διάθεση εύρεσης δικαιολογιών, οι αντικειμενικές συνθήκες που επετράπη να δημιουργηθούν, αρμοδίως, καθώς και αυτές που επικρατούσαν (πρόγραμμα αγώνων & πόλο στη χόβολη), δεν επέτρεψαν να δείξουν οι ομάδες το σύνολο της δουλειάς τους που είχε προηγηθεί έως την τελική φάση, αδικώντας τελικώς εκτός της διοργάνωσης αυτής καθ΄αυτής και τους προπονητές και τις αθλήτριες. 
  Ευχαριστήσουμε το Ν.Ο. Χανίων, για την παροχή προτάσεων και λύσεων μετακίνησης και διαμονής και την εν γένει φιλοξενία και συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 1ης θέσης και της ανόδου. 
   Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Ηλία Κατόπη και σε όλες ανεξαιρέτως τις αθλήτριες μας, για τη δουλειά τους, στο σύνολο της αγωνιστικής περιόδου.
   Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες στις αρχηγούς της ομάδας μας, Μαρία Μάστορη και Ροδούλα Χαριτουνιάν, για την πολύτιμη και πολυεπίπεδη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδας μας, μέσα από την πλούσια εμπειρία, τις διακρίσεις και τις γνώσεις τους, όπου αποτελούν παράδειγμα και διδαχή για τα νεότερα μέλη και αναμένουμε και προσβλέπουμε στη συνέχιση της βοήθειάς τους και στη νέα αγωνιστική περίοδο.    
   Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, είναι ήδη σε εξέλιξη, με σκοπό να μπουν οι βάσεις, ώστε να επιτευχθεί ο κατ΄ αρχήν στόχος της αξιοπρεπής παρουσίας και της παραμονής στην Α2 Εθνική κατηγορία και επειδή εκ των θεμελίων λίθων είναι ο προπονητής, κατόπιν αμοιβαίας θέλησης και τον δύο μερών, συνεχίζουμε με τον κ. Ηλία Κατόπη.  
   Εκ μέρους του ΔΣ του Γ.Σ. Ηλιούπολης και του Τμήματος Υδατοσφαίρισης του, θέλουμε να αφιερώσουμε το αργυρό μετάλλιο στην παλαιότερη και επί σειρά ετών αρχηγό της γυναικείας ομάδας μας, Μαρία Σαμπανίδου και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστέψει το συντομότερο στην οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους.