Η Έδρα μας

Κολυμβητήριο Δήμου Ηλιουπόλεως

 Αίθουσα Γυμναστηρίου Τμήματος

                            
                            
Συνοπτική Παρουσίαση Γ.Σ. Ηλιούπολης & Τμήματος Υδατοσφαίρισης
    

     Ο Γ. Σ. Ηλιούπολης δραστηριοποιείται στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού από το 1953 και αναπτύσσει 12 αθλητικά τμήματα εκ των οποίων τα 9 είναι ολυμπιακά με το σύνολο των αθλητών του να υπερβαίνει τους 2.300.

     Στο τμήμα της Υδατοσφαίρισης του Γ. Σ. Ηλιούπολης, με έδρα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, λειτουργούν πέραν των υποδομών-εκμάθησης και 8 αγωνιστικές ομάδες, που αποτελούνται συνολικώς από 140 περίπου αθλητές και αθλήτριες και αγωνίζονται στα αντίστοιχα Εθνικά-Πανελλήνια Πρωταθλήματα που διοργανώνει ετησίως η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) σε περίπου 80 επίσημους αγώνες και συμμετέχουν επιπλέον σε 100 περίπου φιλικές αναμετρήσεις (αγώνες προπόνησης, φιλικά τουρνουά, επίσημα τουρνουά), εκτός του κολυμβητηρίου μας και σε πλήθος κολυμβητηρίων της Αττικής και της επαρχίας. 

    Η έδρα του τμήματός μας είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιουπόλεως, στο οποίο επιπλέον υλοποιούνται από το Δήμο και προγράμματα μαζικού αθλητισμού, με αποτέλεσμα τα άτομα (αθλούμενοι και συνοδοί) που επισκέπτονται και παραμένουν στους χώρους του, να υπερβαίνουν σε ημερήσια βάση τα 1000, επίσης γειτνιάζει εγγύτατα με ετέρα αθλητική εγκατάσταση του Δήμου που περιλαμβάνει 11 γήπεδα αντισφαίρισης, με επίσης υψηλή επισκεψιμότητα.

   Κρίνεται απαραίτητο να αναφερθεί, ότι το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΓΣΗ, διοικείται από Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται αμιγώς από γονείς, που προσπαθούν για τη διατήρηση και βελτίωση του τμήματος, εθελοντικώς και αφιλοκερδώς και τόσο το αγωνιστικό, όσο και το διοικητικό έργο μας δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί, χωρίς τη στήριξη, την ευαισθησία και την ευγενική διάθεση για βοήθεια, από ιδιώτες και επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται και αγαπούν τα παιδιά, τους νέους και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς και τον Δήμο μας και τον Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιουπόλεως (ΠΑΟΔΗΛ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: