Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΗ - ΝΕΟΣ; ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δελτίο Τύπου 30 Ιουνίου 2019

Με τους Παίδες μας (αποφεύγει τα φλας)
     Ανακοινώνουμε, ότι ο νέος προπονητή της Ανδρικής μας ομάδας, η οποία θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, θα είναι ο κ. Γεώργιος Σταϊκόπουλος, με τον οποίο θα συνεχίσουμε για 4ο συνεχόμενο έτος την συνεργασία μας, καθώς τα 3 προηγούμενα ήταν προπονητής στις υποδομές του Παιδικού και του Εφηβικού μας.
    Η Διοίκηση του Τμήματος μας, δίνοντας πάντα τον πρώτο λόγο σε όσους είναι στην ομάδα μας και εκτιμώντας ό,τι πρόκειται για ένα ώριμο βήμα στην προπονητική του σταδιοδρομία και συνεκτιμώντας την βούληση και το σχεδιασμό του, αφού ασπάζεται την φιλοσοφία και τους στόχους του Τμήματός μας και γενικότερα, καθώς θα επιτελεί και έργο αρχιπροπονητή, κατέληξε στην επιλογή του.
     Νέο βήμα όμως, αποτελεί και για το Τμήμα μας αφού πρόκειται για την 1η φορά που προπονητής της Ανδρικής μας ομάδας και αρχιπροπονητής, αναλαμβάνει προπονητής που ήταν ήδη στο Σύλλογό μας, ωριμάζουμε και εμείς; 
   Εξαίρεση αποτέλεσε η 5μηνη ανάληψη καθηκόντων προπονητού της ανδρικής μας από τον κ.Χρήστο Γιαζιτζόγλου, από τον εφετινό Φεβρουάριο έως την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ένα έργο δύσκολο και ψυχοφθόρο σε ειδικές και ιδιαίτερες συνθήκες και τον ευχαριστούμε για αυτό, επίσης τον ευχαριστούμε για την 3ετή παρουσία του, προσφορά του και συνεργασία μας, ως προπονητή του Εφηβικού μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει.    
    Ο κ.Γεώργιος Σταϊκόπουλος, εκκίνησε την αθλητική του πορεία το 1988 από τις υποδομές ΝΟ Βουλιαγμένης, όπου και κατέκτησε 5 χρυσά μετάλλια στα ηλικιακά πρωταθλήματα, στη συνέχεια αγωνίστικε στην Α1 Εθνική κατηγόρια στον Παναθηναϊκό, στον ΚΟ Ποσειδώνα Ηλισίων και στον ΝΟ Καλαμακίου, ενώ ως απόφοιτος ΤΕΦΑΑ πλέον, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2001 στον ΑΝΟ Γλυφάδας, όπου και παρέμεινε έως το 2010, εκκινώντας με ηλικιακές ομάδες υποδομών και τερματίζοντας την εκεί του παραμονή ως βοηθός προπονητού στην ανδρική ομάδα του ΑΝΟΓ, συνέχισε επί 5 έτη στις ηλικιακές υποδομές του Νηρέα Γέρακα και από το 2015 προπονεί στο ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
     Ο σχεδιασμός της ανδρικής μας ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει αρχίσει και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με στόχο την συγκρότηση μιας όσο είναι δυνατό μιας ανταγωνιστικής και νεανικής ομάδας, που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της και να δίνει ευκαιρίες, δυνατότητες και κίνητρα στους αθλητές των ακαδημιών μας, πάντοτε όμως χωρίς λογικές διαχωρισμών ή διακρίσεων, όποιος είναι στην ομάδα μας είναι αθλητής/-τρια μας και φτάνει όπου μπορεί.
    Γιώργο, καλή δύναμη και ακόμη καλύτερη συνέχεια στα νέα σου καθήκοντα.
    Συνεχίζουμε...  

ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ - 2019


Πείτε το και Απολογιστικό-Μία σύνοψη χρονιάς σε 6 λεπτά…
Οι Μίνι μας, με κερκίδα από τις Μίνι μας!!! (καθόλου Μίνι τελικώς)
Μίνι Παίδες (Κ13) - «2019»
   Πρεσβείες των Μίνι μας, εκπροσωπόντας το Σύλλογο και την Πόλη μας, απεστάλησαν εκτός από όλες τις γωνίες της Αττικής και σε Βόλο, Χίο και Λουτράκι και παντού ελάλησαν την ιαχή ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ''. 
Η ομάδα των καθόλου Μίνι Παίδων μας εφέτος αγωνίστηκε:
-Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Ηλικιακό Κ13), έως την Ημιτελική Φάση (Γ΄ Φάση), όπου αντιμετώπισε παραδοσιακές και «μεγάλες» ομάδες του χώρου και του ελληνικού αθλητισμού.
-Διεθνή Επίσημα Τουρνουά, σε Βόλο και Λουτράκι.
-Τουρνουά επίσημα και μη, εντός της Αττικής, καθώς και σε πληθώρα φιλικών αγώνων στην έδρα μας και εκτός.
     Είδαμε σαφή αποτελέσματα της δουλειάς και του κόπου των παιδιών μας και του προπονητή τους κ.Νίκου Χαλκίτη και των υπολοίπων προπονητών μας που συνδράμουν άλλος πολύ και άλλος περισσότερο-γιατί και σε αυτό το σκέλος επιδιώκουμε να είμαστε ομάδα – είδαμε παιδιά που μαθαίνουν και εξελίσσονται μέσα από το άθλημα και στον αθλητισμό, κυρίως όμως παιδιά που το αγαπάνε και μαθαίνουν τη σημασία της ομαδικής δουλείας, μαζί με τους συναθλητές τους.  
     Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση, χωρίς να επαπαυόμαστε, όταν βλέπουμε πως βήμα - βήμα σε μόλις 14 χρόνια από λειτουργίας του Τμήματος και πολλές αντιξοότητες, κοιτάμε πλέον στις περισσότερες κατηγορίες σε αγόρια και κορίτσια, πολλές παραδοσιακές ομάδες, με μεγάλο υπόβαθρο και υποστήριξη στα μάτια, ως υπολογίσιμος και άξιος αντίπαλος.
   Ευχαριστούμε τους προπονητές μας και τα παιδιά - αθλητές/-τριες μας που πιστεύουν στον εαυτό τους, στους συναθλητές/-τριες τους και στην ομάδα μας.
   Συνεχίζουμε... με υπομονή, επιμονή, συνέπεια και συνέχεια, από όλους προς όλους.