Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

"ΑΝΘΡΑΚΕΣ'' ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 "ΑΝΘΡΑΚΕΣ'' ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

   Άνθρακες, αποδεικνύεται το ενδιαφέρον του ΝΟ Βουλιαγμένης, για το Νίκο Κοπελιάδη, καθώς έως σήμερα το μόνο απτό είναι αοριστολογίες και παρελκυστική τακτική, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η εξέταση του δηλωμένου ενδιαφέροντος συλλόγων (ΟΣΦΠ και ΑΝΟ Γλυφάδας) που εκτός από υπομονή επέδειξαν πραγματική διάθεση συνεργασίας και αλληλοσεβασμού, τόσο μεταξύ των συλλόγων, όσο και για τον παίκτη μας, που αποτελούσε και πρωταρχικό μέλημα μας.

   Πλέον ο σύλλογος οφείλει να πορευτεί προς το βέλτιστο, συνεκτιμώντας τα προαναφερόμενα.

    

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014-2015

   ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2014-2015

    Στον παρακάτω σύνδεσμο αναρτήθηκε μέρος του σχεδιασμού της ομάδας μας εν΄ όψη  της Αγωνιστικής Περιόδου 2014-2015, τα αναφερόμενα στην υπόψη ανάρτηση, επιβεβαιώνονται πλήρως από τη Διοίκηση του Τμήματος της Υδατοσφαίρισης του Γ Σ Ηλιούπολης.

http://www.waterpololive.gr/champion/ananeose-o-karamanis-me-ilioupoli-kai-3-paixtes/

  Επίσης, ευχαριστούμε το Λουκά Λύκαρη, για τη βοήθεια του στην καλή πορεία της ανδρικής ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα (ΠΓΣΣ) και στην Α1.

  Για νεότερα επί του σχεδιασμού θα ενημερωθείτε εγκαίρως, πάντως η προσπάθεια κατ΄ αρχήν της διατήρησης του επιπέδου των ομάδων μας, με τις επιτυχίες που ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 - με κινήσεις πραγματικά της τελευταίας στιγμής, κόντρα σε αδιευκρίνιστες και ακατανόητες βουλές - και κυρίως η αύξηση του είναι δεδομένη.


Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (WATERPOLO) ΤΟΥ ΓΣΗ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΕ

     Οι 8 αγωνιστικές ομάδες του τμήματος της υδατοσφαίρισης του Γ Σ Ηλιούπολης, που συμμετείχαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα της υδατοσφαίρισης, τα οποία διοργανώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, είχαν ως εξής:

-      Ανδρών, στην Α2 εθνική κατηγορία, όπου κατατάχθηκε στην 7η θέση, καθόσον λόγω του διαχωρισμού των ομάδων σε ομίλους, αν και απέδειξε ότι το άξιζε δεν μπορούσε να καταλάβει υψηλότερη θέση, καθώς ολοκλήρωσε την τελική φάση με 8 Χ 8 νίκες.

-   Γυναικών, στη Β΄ εθνική κατηγορία, όπου κατατάχθηκε στην 3η θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

-       Νέων Ανδρών, έως 19 ετών.      

-       Εφήβων, έως 17 ετών.

-       Νέων Γυναικών, έως 19 ετών.

-       Νεανίδων, έως 17 ετών.

-     Παίδων, έως 15 ετών, οι οποίοι αποκλείσθηκαν από την τελική φάση και τη δυνατότητα διάκρισης στις λεπτομέρειες και κόντρα στις δυνατότητες της ομάδας, καθώς στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος, ήταν 1οι και αήττητοι.

-    Μίνι Παίδων, έως 13 ετών, όπου κατατάχθηκε στην 3η θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, από σύνολο άνω των 50 ομάδων, πανελλαδικώς, σημειώνοντας μόνο 2 ήττες από τον 1ο και τον 2ο της κατάταξης, ΝΟ Βουλιαγμένης και ΠΑΟΚ, αντιστοίχως.

     Επίσης, οφείλουμε να αναφέρουμε τις εφετινές διακρίσεις του τμήματος και σε ατομικό επίπεδο, όπως:
  
         - Τον ορισμό από την ΚΟΕ του αρχιπροπονητή μας και προπονητή των ομάδων μας των ανδρών και των Νέων Ανδρών, ως βοηθό προπονητή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

         - Την εκ νέου κλήση και συμμετοχή του παίκτη μας Κοπελιάδη Νικόλαου, που φέτος αγωνίσθηκε με υποσχετική στο ΝΟΒ, στην Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών.

         -  Την κλήση του Ζαφειρούλη Σπυρίδωνα και του Τόλια Βασίλειου, στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Εφήβων.  

    Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά για να μπορέσουμε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο τις ομάδες μας και επιτέλους το σύνολο τους που κρατούν ψηλά τη σημαία της πόλης μας και την προβάλουν πανελλαδικώς - που κάποιοι «επαΐοντες» τη χαρακτηρίζουν «βουνό» και «χωριό» - να μπορούν να αγωνίζονται στη φυσική τους έδρας, που είναι το κολυμβητήριο του Δήμου μας και επιτέλους το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνουν και οι προσπάθειες που καταβάλουν, τόσο ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Βαλασόπουλος, όσο και ο αρμόδιος αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιουπόλεως (ΠΑΟΔΗΛ), κ.Θέμης Γιαννόπουλος, να τελεσφορήσουν έναντι των γραφειοκρατικών δυσκαμψιών.

                                                                                         Χρήστος Νατσούλης
                                                                                                  Έφορος

                                                                             του Τμήματος της Υδατοσφαίρισης/ΓΣΗ