Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: 5 Χ 5 Νίκες στην Πάτρα

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: Προηγούνται ΓΣ Ηλιούπολης και Ηλυσιακός
  Σήμερα Κυριακή 29 Ιουν 14, ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις εννέα αγωνιστικές του Ομίλου Παραμονής-Υποβιβασμού της Τελικής φάσης του εθνικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών (Play Out) στο κολυμβητήριο "Πεπανός" της Πάτρας. Σαφές προβάδισμα παραμονής στην κατηγορία απέκτησαν οι ΓΣ Ηλιούπολης και Ηλυσιακός.
  Υπενθυμίζουμε ότι υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες ομάδες της κατάταξης. Οι υπόλοιπες 4 αγωνιστικές θα διεξαχθούν 19 & 20 Ιουλίου, στο κολυμβητήριο του Γέρακα.
Βαθμολογία:
1. ΓΣ Ηλιούπολης          15 (5 αγ.)
2. Ηλυσιακός                  13 (5 αγ.)
3. ΝΕ Πατρών                  9 (4 αγ.)
4. ΟΦΗ                             6 (4 αγ.)
5. Νηρέας Γέρακα           6 (5 αγ.)
6. Νίκη Βόλου                  5 (4 αγ.)
7. ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 4 (5 αγ.)
8. Ηρακλής                       0 (4 αγ.)
9. Πανσερραϊκός             0 (4 αγ.)
   Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε, τον προπονητή μας Νίκο Καραμάνη, τον βοηθό του προπονητή Γιάννη Διαρεμέ και τους παίκτες μας, καθώς το 5 Χ 5 στις νίκες και η μέγιστη συγκομιδή βαθμών, συνιστούν εξαιρετική επίδοση και απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια και συγκέντρωση στο στόχο. Επίσης, ευχαριστούμε τους παράγοντες της ομάδας μας, που συνόδευσαν την αποστολή της ομάδας μας στην Πάτρα, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού λόγοι ανωτέρας βίας, ανέτρεψαν τον αρχικό σχεδιασμό.

  Η 25άδα της ανδρικής μας ομάδας, σε ηλικιακώς φθίνουσα παρουσίαση: Γκαραγκούνης Ελευθέριος, Φαναριώτογλου Αγησίλαος, Εκιντζόγλου Πρόδρομος, Σπηλιωτόπουλος Φώτιος, Γεωργακόπουλος  Μάριος, Λάζαρης Παναγιώτης, Παυλάκης Ασημάκης, Καρυοφίλλης Ανδρέας, Κολυβάς Παναγιώτης, Κοντονής Αναστάσιος, Λύκαρης Λουκάς, Κωνσταντόπουλος Δημήτριος, Ξιάρχος Ανδρέας, Καρμάλης Ευάγγελος, Λύκαρης Κων/νος, Κοντονής Δημήτριος, Βλαχογιάννης Κων/νος, Κωνσταντόπουλος Μάριος, Μικρομάστορας Παντελής, Γεωργιάδης Βασίλειος, Παρίσης Εμμανουήλ, Νατσούλης Νικόλαος, Ζαφειρούλης Σπυρίδων, Στυλιανάκης Εμμανουήλ και Τόλιας Βασίλειος.
 Ευχόμαστε καλή ξεκούραση σε όλους και κουράγιο για την συνέχεια και ολοκλήρωση της προσπάθειας με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: