Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: Κλήρωση Play-Off

Εθνική Κατηγορία A2 Ανδρών: Κλήρωση Play-Off
   Διεξήχθη την 20 13:30 Μαϊ 2015, στα γραφεία της ΚΟΕ, παρουσία εκπροσώπων  των ομάδων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, η κλήρωση των Τελικών Φάσεων για τους ομίλους Ανόδου (6 ομάδες, εκ των οποίων οι 2 πρώτες ανεβαίνουν στην Α1) και Καθόδου (9 ομάδες, εκ των οποίων οι 4 τελευταίες, υποβιβάζονται στη Β΄ Εθνική Κατηγορία-ο ΝΟ Βόλου Α, με δήλωση του αποσύρεται και υποβιβάζεται απ΄ ευθείας).

   Η Τελική Φάση (Play-Off) του ομίλου Ανόδου, που συμμετέχει η ομάδα μας, θα διεξαχθεί:
Α΄ Γύρος: Από 29 έως 31 Μαϊου 2015, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.
Β΄ Γύρος: Από 17 έως 19 Ιουλίου 2015, στο κολυμβητήριο Πεπανός, της Πάτρας. 
  
   Οι ακριβείς ώρες των αγώνων θα καθοριστούν με την υπό σύνταξη προκήρυξη της ΚΟΕ και θα ενημερώσουμε άμεσα τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας.

Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Εθνική Νέων Ανδρών: Βοηθός

Εθνική Νέων Ανδρών

   Σύμφωνα με ανάρτηση του waterpololive, ο προπονητής του συλλόγου μας και της ανδρικής μας ομάδας Νίκος Καραμάνης, αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα βοηθού προπονητού της υπόψη εθνικής ομάδας, δίπλα στο Θόδωρο Χατζηθεοδώρου. Υπενθυμίζουμε, ότι την περυσινή αγωνιστική περίοδο, ήταν βοηθός του Σάκη Κεχαγιά, στην εθνική μας ομάδα των ανδρών.
  Νεότερα και τα συχαρίκια, όταν θα έχουμε τα επισημότερα.

 Ο σύνδεσμος για να δείτε την ανάρτηση στο waterpololive:
http://www.waterpololive.gr/national/o-karamanis-boithos-tou-xatzitheodorou-stous-neous-andres/

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Προκρίσεις Α2 Ανδρών και Μίνι (Ανδρών) Παίδων

Προκρίσεις Α2 Ανδρών και Μίνι Παίδων
  Συγχαρητήρια στον προπονητή Καραμάνη Νίκο και τους παίκτες, της ανδρικής ομάδας, που κατάφεραν να προκριθούν στον Όμιλο Ανόδου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, όπου από τις 6 ομάδες που αποτελούν τον υπόψη όμιλο οι 2 πρώτες ανέρχονται στην Α1 Εθνική κατηγορία. 
   Οι υπόλοιπες 5 ομάδες του ομίλου ανόδου είναι οι: Ηλυσιακός ΑΟ, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΟ Χαλκίδας ΝΟ Πατρών και ΝΕ Πατρών.
  Οφείλουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε τον οικοδεσπότη ΟΦΗ και ιδιαιτέρως τον κ.Σπαγουλάκη Μιχάλη, για την προσπάθεια του να μας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε του ζητήθηκε, προκειμένου οι μετακινήσεις μας και η παραμονή μας στο Ηράκλειο, να καταστούν το δυνατόν ευκολότερες και οικονομικότερες.

   Επίσης, συγχαρητήρια στον προπονητή Διαρεμέ Γιάννη και τους παίκτες της ομάδας μας των Μίνι Ανδρών (Παίδων), που προκρίθηκαν 2οι στον όμιλος τους, μετά από 5 συνεχόμενους αγώνες, μέσα στο 3ήμερο.

    Τέλος ευχαριστούμε, όλους όσοι βοήθησαν, συμπαραστάθηκαν και υποστήριξαν τις ομάδες μας.