Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Νέες Γυναίκες-Πρόκριση στην Τελική Φάση

  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών
Οι γοργόνες πριν τον τελευταίο αγώνα
     Πρόκριση για τις Νέες Γυναίκες μας στις 8 ομάδες της Τελικής Φάσης, που θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου 2019.
    Η πρόκριση τους ήρθε στον τελευταίο αγώνα, μετά από ένα ωραίο παιχνίδι ανατροπών και αγωνίας έως το τελευταίο λεπτό, αλλά τελικώς επικράτησαν με 11 - 10 της ομάδας του Ηλυσιακού. 
     Συγχαρητήρια, κυρίες και συνεχίζουμε...
                                       

Δελτίον Τύπου 03 Φεβρουαρίου 2019


Δελτίον Τύπου/03 Φεβρουαρίου 2019
ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
    Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας, με τον αρχιπροπονητή του Τμήματός μας και προπονητή της Ανδρικής μας ομάδας κον Άκη Κακαρνάκη, για καθαρά προσωπικούς του λόγους, πράγμα απολύτως σεβαστό εκ μέρους μας.
   Ο κος Άκης Κακαρνάκης ασπάστηκε πλήρως και από την πρώτη στιγμή την φιλοσοφία του Τμήματός μας, ως και δικό του ζητούμενο από καιρό, ήτοι την πλήρη διάκριση του έργου και των υποχρεώσεων μεταξύ των αθλητών/-τριών, προπονητών και διοικήσεως, την ομαδική κοινή προσπάθεια όλων, χωρίς διακρίσεις, ασυλίες και επεμβάσεις και τις ίσες ευκαιρίες προς όλους, επιτρέποντας προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμούς, μόνο στα όρια που αποτελούν θεμιτό κίνητρο της προσωπικής βελτίωσης και πάντα υπέρ της ομαδικότητας και της ομάδας.   
      Μεγάλη δε «συμφωνία» μας και κοινό σκοπό, αποτέλεσε ο στόχος της καλλιέργειας του αθλήματος και ισόρροπης βελτιώσεως του επιπέδου όλων των αθλητών/-τριών μας μεμονωμένα, αλλά και των ομάδων μας γενικότερα, προσπαθώντας κάθε φορά ακόμη και σε προσωπικό πλαίσιο, η ξεχωριστή προσπάθεια και αποτελέσματα του κάθε αθλητή, να εντάσσεται στο πλαίσιο της ομάδας του.
       Ο Άκης νοηματοδότησε  στην πράξη το προσωπικό παράδειγμα και τη σημασία του να λαμβάνεται υπόψη το σύνολο των αναπτυξιακών διαδικασιών και λειτουργιών των αθλητών από ενάρξεως της ενασχόλησης τους με το άθλημά μας και τον αθλητισμό γενικότερα, με ενδιάμεσο στόχο να μπορούν ψυχικώς και σωματικώς να παραμείνουν στο άθλημα και ως ενήλικες και να παραμείνουν αθλητές δια βίου, τελικώς όμως κοινός στόχος μας ήταν και παραμένει να γίνουν αθλητές της ζωής.
     Aμοιβαία πεποίθηση και βούληση αποτελεί, καθόσον στα 3 έτη της συνεργασίας μας, τέθηκε η προσωπική του σφραγίδα στο Τμήμα μας, η οποία αποτελεί παρακαταθήκη για εμάς, ότι παραμένει ως ένας από εμάς και μέλος της ομάδας μας.
      Ευχαριστούμε, τον κον Άκη Κακαρνάκη που μας τίμησε με το έργο του ως προπονητού και μας κόσμησε με την εν γένει παρουσία του ως ανθρώπου στην ομάδα μας, ο οποίος ποτέ δεν πρόταξε τις κορυφαίες διακρίσεις του ως διεθνής πολίστας και την τεράστια, περί τα 30 έτη προπονητική του εμπειρία, επίσης με πολλές και εξαιρετικές διακρίσεις, αλλά αφοσιώνονταν στην επίτευξη του βέλτιστου δυνατού, υπέρ όλων των αθλητών και των ομάδων του Τμήματος και σε βάθος χρόνου.
                 
Μετά Τιμής
Ο Πρόεδρος του ΓΣΗ
Ανδρέας Τρομπέτας 
Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος
Αποστόλης Κωστούλας
Γεώργιος Ζαρκάδας
Δημήτριος Κύρκος
Δημήτριος Μιχαλόπουλος    
Ιωάννης Παπαϊωάννου
Μαρία Αποστόλου