Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ν.ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ

Κλήση για Καμπ Προετοιμασίας Νέων Ανδρών-Εφήβων


   Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, διοργανώνει κάμπ προετοιμασίας για υδατοσφαιριστές γεννημένους το 1997 και νεότερους, στα πλαίσια συγκρότησης των ηλικιακών Εθνικών ομάδων. Το υπόψη κάμπ θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 14 18:30 Ιουλίου 2016, στο κολυμβητήριο του Ζαππείου. Ο ομοσπονδιακός προπονητής κος Θεόδωρος Χατζηθεοδώρου κάλεσε 27 υδατοσφαιριστές από 9 συλλόγους, όπου από το Γ.Σ. Ηλιούπολης, εκλήθη ο Εμμανουήλ Στυλιανάκης.
     Το υπόψη κάμπ διοργανώνεται για την συγκρότηση των Εθνικών Νέων Ανδρών και Εφήβων, αφού υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, στην Ολλανδία τον προσεχή Σεπτέμβριο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στα τέλη Αυγούστου στην Ποντγκόριτσα, αντιστοίχως.
   Συγχαρητήρια, στον αθλητή μας.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Βαλκανικό Κύπελλο Σερβίας
Εθνική Παίδων 2016
      Συγχαρητήρια στην Εθνική Παίδων μας και το ομοσπονδιακό επιτελείο, η οποία στο Βαλκανικό Κύπελλο που διεξήχθη στη Σερβία, κατατάχθηκε 2η και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, χάνοντας στα πέναλτι από το Μαυροβούνιο, με 9-7.
    Η ελληνική αποστολή αποτελούνταν από τους αθλητές:
    Σταύρος – Σέργιος Μανθογιάννης, Στάθης Καλογερόπουλος, Νίκος Κουρούβανης, Αριστείδης Καραβιώτης, Μανώλης Τσιστράκης, Δημήτρης Παλιός, Παύλος Δήμου, Ούγκο – Αλεσάντρο Πιόβαν, Νίκος – Σπύρος Παπανικολάου, Τάσος Βαλλιανάτος, Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος, Γιώργος Χριστοφορίδης, Διονύσης Μπραϊμης.
   Ομοσπονδιακός τεχνικός ο κος Νίκος Βενετόπουλος , ο συνεργάτης του κος Βαγγέλης Πάτρας, ο φυσικοθεραπευτής κος Κώστας Δρακουτός και ο κος Λάζαρος Αντωνιάδης (αρχηγός αποστολής).
   Επίσης, οφείλουμε να συγχαρούμε και τον αθλητή μας Παύλο Δήμου, που ως επιβράβευση της συνέπειας, της συνέχειας και της σοβαρής δουλειάς, κλήθηκε και συμμετείχε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό κο Νίκο Βενετόπουλο.
    Πηγή στοιχείων: koe.org.gr
''Παύλος''