Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΗ:Προπονητικές Αναμετρήσεις Α2

   ΑΝΔΡΙΚΗ: ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ Α2

   Σας ενημερώνουμε, ότι από την Πέμπτη 05 έως και την Κυριακή 08 Φεβ 2015, προγραμματίζεται η διεξαγωγή προπονητικών αναμετρήσεων υδατοσφαίρισης μεταξύ των 5 αθηναϊκών ομάδων της «Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών» και ειδικότερα με τη συμμετοχή των ομάδων του Γ.Σ. Ηλιούπολης, του Μίλωνα Νέας Σμύρνης, του Νηρέα Γέρακα, του Ιωνικού Νικαίας και του Ηλυσιακού, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, εν΄ όψη της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, τον επόμενο μήνα. Σημειώνεται ότι, τις παραπάνω ημέρες θα διεξάγονται επίσης αναμετρήσεις μεταξύ των υπόψη ομάδων σε ακόμη 3 Δημοτικά Κολυμβητήρια (Νίκαιας, Νέας Σμύρνης και Ζωγράφου), εκτός αυτού του Δήμου μας.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των αναμετρήσεων:

Πέμπτη 05 Φεβ 2015
21:30 Γ.Σ. Ηλιούπολης - Μίλων Νέας Σμύρνης (Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιουπόλεως)
21:30 Ιωνικός - Ηλυσιακός (Δημοτικό Κολυμβητήριο Νίκαιας)

Παρασκευή 06 Φεβ 2015
21:30 Γ.Σ. Ηλιούπολης - Νηρέας Γέρακα (Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιουπόλεως)
21:30 Ηλυσιακός - Μίλων Νέας Σμύρνης (Δημοτικό Κολυμβητήριο Ζωγράφου-Ιλίσιο)

Σαββάτο 07 Φεβ 2015
17:15 Μίλων Νέας Σμύρνης - Νηρέας Γέρακα (Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιουπόλεως)
18:15 Γ.Σ. Ηλιούπολης - Ιωνικός (Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιουπόλεως)

Κυριακή 08 Φεβ 2015
11:00 Μίλων Νέας Σμύρνης - Ιωνικός (Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης)
12:00 Ηλυσιακός - Νηρέας Γέρακα (Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης)
17:00 Γ.Σ. Ηλιούπολης - Ηλυσιακός (Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιουπόλεως)
18:00 Ιωνικός Νικαίας - Νηρέας Γέρακα (Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιουπόλεως)

  Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας, να παρακολουθήσουμε τις αναμετρήσεις και να βιώσουμε λίγο από το κλίμα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, που αφορούν στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Απολογισμός Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Νέων Ανδρών και Νεανίδων

     Απολογισμός Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Νέων Ανδρών και Νεανίδων

  Με αφορμή τη λήξη της Α΄ Φάσης των υπόψη πανελληνίων πρωταθλημάτων, θέλουμε να συγχαρούμε τους προπονητές και τους αθλητές και αθλήτριες μας για την προσπάθεια τους, παρά τη διαφορά δυναμικότητας και την ελλειπή ηλικιακή στελέχωση που υπήρχε σε σχέση με τις λοιπές ανταγωνίστριες ομάδες, πράγμα το οποίο ήταν γνωστό εκ των προτέρων πλην όμως η συμμετοχή των ομάδων μας υπηρετεί την προσπάθεια της συνεχούς βελτίωσης, παρέχοντας τις ευκαιρίες στους αθλητές/-τριές μας να αγωνίζονται και να εξοικειώνονται με το επίπεδο των πανελληνίων πρωταθλημάτων. Παράλληλα η υπόψη συμμετοχή αποτελεί μέρος της προετοιμασίας τους για τα ηλικιακά πρωταθλήματα που ακολουθούν και διαπίστωση σε πραγματικές καταστάσεις των γενικότερων απαιτήσεων της συμμετοχής σε πανελλήνια πρωταθλήματα.   

    Σημειώνεται όμως, ότι αποτελεί ευχή και απαίτηση η εφ΄ εξής ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια και προσπάθεια εν΄ όψη των επομένων πανελληνίων πρωταθλημάτων, από όλους μας και προϋπόθεση για τη διάκριση της συμμετοχής. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρωταθλημάτων Νέων Ανδρών και Νεανίδων, για τους ομίλους που συμμετείχαμε είναι αναρτημένα:
      - Για τους Νέους Άνδρες: στη σελίδα ''Πανελλήνια Ανδρών-Αγοριών 14-15'' του παρόντος ιστοτόπου ή μπορείτε να μεταβείτε απ΄ευθείας μέσω του συνδέσμου:

      - Για τις Νεάνιδες: στη σελίδα ''Πανελλήνια Γυναικών-Κοριτσιών 14-15'' του παρόντος ιστοτόπου ή μπορείτε να μεταβείτε απ΄ευθείας μέσω του συνδέσμου:
 http://ilioupolo.blogspot.gr/p/2014-15_15.html