Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Δυστυχώς η νέα προπονητική περίοδος καλείται να αρχίσει χωρίς ... κολυμβητήριο. Η τελευταία από τις 3 αντλίες της πισίνας παρέδωσε πνεύμα την επομένη της έναρξης της λειτουργίας της πισίνας για τις ομάδες φέτος.
Και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ατύχημα. Η πισίνα πρέπει να δουλεύει με 2 αντλίες και υπάρχει μια τρίτη εφεδρική. Οι αντλίες άρχισαν να χαλάνε από πέρσι μία-μία και από την αρχή της Άνοιξης του 2009 στο κολυμβητήριο λειτουργούσε μόνο η εφεδρική. Γνωρίζουμε ότι μέλη του ΓΣΗ, με σχετική επαγγελματική ιδιότητα, προσφέρθηκαν να επισκευάσουν τις αντλίες χωρίς προσωπική αμοιβή, φτάνει ο οργανισμός να πλήρωνε τ' ανταλλακτικά. Όπως αντιλαμβάνεστε η διοίκηση του κολυμβητηρίου σφύριξε κλέφτικα από τότε (κουίζ: γιατί άραγε;) και φτάσαμε στην παρούσα κατάσταση.
Τελικά πολύ δυσλειτουργικό μας βγήκε το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Η νέα πολιτική διοίκηση φαίνεται να θέλει αλλά να μην μπορεί (την φρενάρουν κάποιοι και ποιοί;).
Κρίμα για τα παιδιά μας που αθλούνται και προσπαθούν. Κρίμα, γιατί οι ομάδες μας κάνουν καλή πορεία και ακούγονται στο πανελλήνιο.
Προς το παρόν κάποια από τα τμήματά μας ψάχνουν άλλα κολυμβητήρια για να μην μείνουν πίσω από τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα την Τρίτη, 20 Σεπτέμβρη, θα προπονηθούν φιλοξενούμενοι στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.
Και εις ανώτερα!