Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΤΗ ΧΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3μμ

Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα γίνει ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής μεταξύ της ομάδας μας και της Χίου. Οι φιλοξενούμενοί μας είναι το μεγάλο φαβορί (ανάμεσα στις 3 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος) αλλά η ομάδα μας πρέπει ν' αποδείξει με μια καλή εμφάνιση ότι το κακό παιχνίδι της Τετάρτης ήταν μια παρένθεση. Γι' αυτό θα χρειαστεί και την στήριξη των φιλάθλων της, μικρών και μεγάλων, γονιών και αθλητών μικρότερων ηλικιών, που θα πρέπει να γεμίσουν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου. Η μέτρια εικόνα της μισοάδειας κερκίδας που είχαμε την Τετάρτη δεν αρμόζει στην Ηλιούπολη.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΚΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από την καλή Κέρκυρα με 6-9 και μπαίνει σε περιπέτειες όσο αφορά την παραμονή της στην Α1. Βέβαια τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ. Όπως τόνισε και ο προπονητής μας Νίκος Καραμάνης σε συνέντευξη που έδωσε αμέσως μετά τον αγώνα:
"... Η συγκεκριμένη ήττα μας πάει πολύ πίσω. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε την προσπάθεια. Στόχος είναι η παραμονή και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε"
 Όλη τη συνέντευξη του Νίκου Καραμάνη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6:45μμ

Η ομάδα μας παίζει τον εξ αναβολής αγώνα με την Κέρκυρα την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις 6:45μμ, στο κολυμβητήριό μας. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την παραμονή της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία. Πρέπει να μαζευτούμε για μια ακόμα φορά στις κερκίδες, ξεσηκώνοντας και φίλους μας, να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας για τη νίκη.