Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018-ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    Ημερολόγιο 2018 - Τιμώμενα Πρόσωπα
   Διατίθεται και εφέτος το ημερολόγιο του Τμήματος της Υδατοσφαίρισης, του έτους "2018", σε πολυτελή έκδοση, με φωτογραφικό υλικό των ομάδων μας, Ηλικιακές, Ανδρικής και Γυναικείας.
   Το Ημερολόγια του Τμήματός μας, αποτελούν θεσμό πλέον ως εκδώσεις, με σταθερούς θαυμαστές, είτε για ιδία χρήση, είτε ως δώρο -συνήθως και τα δύο- και επίσης λειτουργούν εμμέσως και ως αρχείο, αφού μέσω των φωτογραφιών των ομάδων που εμπεριέχουν ανατρέχουμε στη στελέχωση και στην εξέλιξη των ομάδων μας και των αθλητών/-τριών μας, στην πορεία των προηγουμένων ετών και επίσης προβάλλονται αυτές στα έτη που ακολουθούν.      
  Με την έκδοση "2018", ενισχύοντας αφενός το αρχειακόν του πράγματος και δραττόμενοι αφ΄ ετέρου του βήματος που παρέχει, εισάγουμε δύο επιπλέον στοιχεία στο υλικό του Ημερολογίου, φωτογραφίες με αγωνιστικά ή προπονητικά στιγμιότυπα και φωτογραφίες τιμωμένων προσώπων.
  Για το έτος 2018 τιμούμε 2 πρόσωπα της οικογενείας μας, έναν προπονητή και έναν αθλητή μας, οι οποίοι είναι οι παλαιότεροι στην ομάδα-σχεδόν 10ετία και απαρχής της λειτουργίας της υδατοσφαίρισης στο ΓΣ Ηλιούπολης.
  Οι τιμώμενοι για το 2018:
  Νίκος Χαλκίτης, Προπονητής:
    Ξεκίνησε στην ομάδα μας ως αθλητής στις απαρχές της συγκρότησης της ανδρικής μας και συνέχισε ως προπονητής, των Μίνι, του Παιδικού, των Γυναικών, της Εκμάθησης και των Προ-Μίνι, ενώ σε ενεστώτα χρόνο είναι στους Μίνι και την Προ-Αγωνιστική και βοηθός στους Παίδες. Πολυεργαλείο; οπωσδήποτε, πλην όμως έχει θέσει εαυτόν σε πιο σταθερή βάση δίπλα στην ομάδα, απ΄ ότι οι κερκίδες του κολυμβητηρίου μας.   

 Πάνος Κολυβάς, Αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας: 
     Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας μας, ο οποίος αποτελεί σταθερή αξία και θεμέλιο λίθο της, διανύει το 8ο συναπτό έτος και έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα (Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας) και 3 ανόδους (από Β΄ στην Α2 και 2 φορές στην Α1 Εθνική) μαζί μας. Δεν αποτελεί αθλητή των ακαδημιών μας και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού η Υδατοσφαίριση του ΓΣ Ηλιούπολης, μετρά μόλις 11 έτη λειτουργίας, πλην όμως είναι πλέον οικογένεια στο Τμήμα και μάλιστα όπως ακριβώς ειναι τα πραγματικά μέλη, όχι μόνον στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.   

    "Κύριοι, ευχαριστούμε που μας τιμάτε και μας βοηθάτε με την συνεχή παρουσία σας σε όλη την προσπάθεια στησίματος και ανάπτυξής του Τμήματός μας, βιώνοντας τις χαρές και συμβάλλοντας στις επιτυχίες, από τα πρωταθλήματα των μικροτέρων κατηγοριών και τις ανόδους έως την Α1 Εθνική Κατηγορία, επειδή όμως αυτό ίσως λογιστεί το εύκολο, κυρίαρχα το πραγματικά δύσκολο, όσο και εξαίρετο είναι ότι είσαστε πάντοτε ενεργώς και θετικώς παρόντες στις δυσκολίες και τις λύπες, πάντα δίπλα και υπέρ της ομάδας."
     Εκ του Τμήματος