Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Μίνι Παίδες-Αήττητοι & Πρόκριση

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι Παίδων (Κ13)

  Αήττητη πρόκριση για τους Μίνι Παίδες μας στην επόμενη φάση (05-07 Απριλίου 2019) του πρωταθλήματός τους, με συγκλονιστική εμφάνιση και αγωνιστικότητα που έσπασε στην κυριολεξία καρδίες δονώντας τις γεμάτες κερκίδες του κολυμβητηρίου της πόλης μας, με ιδιαίτερη και ενθουσιώση παρουσία των κοριτσιών των ομάδων του Τμήματός μας.
  Κυρίαρχα ομαδικό πνεύμα, από όλους τους αθλητές παιδιά μας υπέρ της ομάδας τους, ακόμη και από τα παιδιά που λόγω τακτικής εκ των αναπτυξιακών (ασχολίαστο) προβλέψεων της προκήρυξης του πρωταθλήματος τους, τέθηκαν εκτός αποστολής στον τελευταίο αγώνα.
  Συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά που αποτελούν την ομάδα, ανεξαρτήτως αγωνιστικού χρόνου ή συμμετοχής που με την συνολική εμφάνιση, την αγωνιστικότητα και το ήθος  τους, τιμούν πρωτίστως τον ευατό τους, την ομάδα τους, τον προπονητή τους κ.Νίκο Χαλκίτη, το Τμήμα μας και το Σύλλογό μας και κυνηγώντας τους στόχους τους μας δίνουν σκοπό για να συνεχίζουμε την προσπάθεια.
  Συγχαρητήρια, που πέτυχαν η λέξη αυτή να μην μπορεί να αποδώσει την αγωνιστικότητά τους και την συνολική τους παρουσία. 
  Αξίζει να επισημάνουμε, ότι στους φιλάθλους μας είχαμε για ακόμη μία φορά και τον Δήμαρχο της πόλης μας κ.Βασίλη Βαλασόπουλο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ.Ηλία Πανταζόπουλο.
  Παρακολούθησαν δε με πραγματικό ενδιαφέρον τον πρωϊνό αγώνα της ομάδας μας και τους δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσουν το κλίμα και το έργο που γίνεται από το Σύλλογο γενικότερα και το Τμήμα μας ειδικότερα για την καλλιέργια του αθλητισμού και όχι μόνο, υπέρ των παιδιών της πόλης μας αλλά και πολύ ευρύτερης περιοχής ακόμη και μη γειτνιάζουσας, επαναβεβαιώνοντας την υποστήριξη και βοήθεια του λόγω και έργω, υπέρ του μέλλοντος μας που είναι τα παιδιά μας.
Οι κκ.Δήμαρχος Ηλιουπόλεως και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ανάπαυλα των αγώνων.