Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

    Το Προεδρείο, το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διοικούσα Επιτροπή και το προπονητικό επιτελείο του τμήματος της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Ηλιούπολης, εύχονται στους αθλητές μας, τις οικογένειες τους και τους φίλους των ομάδων μας, Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά, με Υγεία και Ευτυχία για όλους.


   Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων των γιορτινών ημερών, για Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 και επαναφορά στους κανονικούς ρυθμούς από Τετάρτη 07 Ιανουαρίου 2015. Επίσης, ανήμερα των Θεοφανίων θα τελεστεί ο καθαγιασμός των υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου μας, όπου όποιος εκ των αθλητών μας επιθυμεί, δύναται να συμμετάσχει στο "πιάσιμο" του Σταυρού.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

  Δελτίον Τύπου 22 Δεκ 14

  Εκδήλωση Υπέρ Κοινωνικού Παντοπωλείου

  Με ιδιαίτερη επιτυχία έληξε πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, η εκδήλωση αγώνων υποδομών της υδατοσφαίρισης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης που συνδιοργανώθηκε από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό (ΠΑΟΔΗΛ) του Δήμου μας, υπέρ της συλλογής τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

    Επίσης, στο σύνολο της εκδήλωσης παρίσταντο και συνέδραμαν ομάδες εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των Εθελοντών Σαμαρειτών του Δήμου μας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και προσωπικό του ΠΑΟΔΗΛ.  

  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρέστησαν ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Χρήστος Γιαννάκης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ.Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηλιούπολης κ.Ανδρέας Τρομπέτας.   

  Οι εκπρόσωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους συνδιοργανωτές και την ικανοποίηση τους για τη συλλογή τροφίμων που επετεύχθη. 

    Το τμήμα της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Ηλιούπολης, εκφράζει τις ευχαριστίες του στους γονείς και στους φίλους των ομάδων μας, που με τη συμμετοχή τους συνέδραμαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και εύχεται Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά σε όλους.