Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ισόπαλη με σκορ 9-9 ήλθε η ομάδα μας με την ομάδα του Π. Φαλήρου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο καθώς η ομάδα μας έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στη διάρκεια του αγώνα. Η Ηλιούπολη προηγήθηκε με δύο τέρματα διαφορά στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο στα τελευταία δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να μας στερήσουν 2 υπερπολύτιμους βαθμούς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να παίζει καλά και δυνατά και η πρώτη περίοδος να τελειώνει με 5-3.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι παίκτες του Φαλήρου αντέδρασαν και το ημίχρονο έληξε με 6-5.
Στην συνέχεια η Ηλιούπολη έκανε τα εύκολα δύσκολα και με αρκετά λάθη κατάφερε να κρατήσει την πρωτοπορία με 1 γκολ διαφορά στο 8-7.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με 2 γκολ (9-7) αλλά το Φάληρο κατάφερε να ισοφαρίσει και ο αγώνας έληξε ισόπαλος 9-9.
Πρώτοι σκόρερς της ομάδας μας αναδείχθηκαν οι Φαναριώτογλου, Αγγελίδης και Γιάγκος με δύο τέρματα ο καθένας, ενώ από το Φάληρο ξεχώρισαν οι Σιώνης και Τσαγκάρης που σημείωσαν από τρία γκολ για την ομάδα τους.
Τα άλλα αποτελέσματα και την βαθμολογία της Α1 μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Τα 8λεπτα: 5-3, 1-2, 2-2, 1-2.
ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Φαναριώτογλου 2, Καζάζης 1, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 2, Κολυβάς 1, Γιάγκος 2.
Π. Φάληρο (Κώστας Λούδης): Σιώνης 3, Βερύκοκος 1, Enloe 2, Τσαγκάρης 3.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7μμ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ

Το ερχόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα της Α1 στο Πόλο. Η ομάδα μας παίζει τον πρώτο αγώνα της στην έδρα της με την ιστορική ομάδα του Π. Φαλήρου και ευελπιστεί να κερδίσει τους 3 πρώτους υπερπολύτιμους βαθμούς για την παραμονή της.
Οι κερκίδες του κολυμβητηρίου μας πρέπει να είναι κατάμεστες στις 7 το απόγευμα που αρχίζει ο αγώνας, τόσο για δώσουμε μεγάλη στήριξη στους παίκτες μας, όσο και για να ευχαριστηθούμε πόλο υψηλών προδιαγραφών.