Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Ανακοινώνουμε, απόφαση του ΔΣ του συλλόγου μας, σύμφωνα με την οποία παραχωρείται με υποσχετική ενός έτους ο αθλητής μας Κοπελιάδης Νικόλαος, στο ΝΟ Βουλιαγμένης, προκειμένου να εξελιχθεί αγωνιστικά σε υψηλότερο επίπεδο συμμετέχοντας στην Α1 Εθνική κατηγορία στην Ελλάδα, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα συμμετάσχει ο ΝΟΒ, καθώς τόσο σε επικοινωνίες με τον αθλητή μας, όσο και με παράγοντες του ΝΟΒ, μας γνωστοποιήθηκε ότι περιλαμβάνεται η συμμετοχή του στο σχεδιασμό της ανδρικής ομάδας του ΝΟΒ.

    Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε, παρά του γεγονότος ότι προκαλείται και για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, όπως είχε προκληθεί και για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, που επίσης είχε παραχωρηθεί με υποσχετική στο ΝΟΒ, δυσχέρεια στην πληρότητα και στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων των ομάδων μας, των Νέων Ανδρών και των Ανδρών, λαμβάνοντας αποκλειστικώς υπόψη την επιθυμία του αθλητή μας και τις δυνατότητες εξέλιξής του. 

     Ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική περίοδο με επιτυχίες, τόσο στον αθλητή μας, όσο και στο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ

    Ανανεώσεις - Μεταγραφές Ανδρικής Ομάδας
    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμα 3 ανανεώσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο, μετά του Πρόδρομου Εκιντζόγλου και του Παναγιώτη Κολυβά, ανανεώθηκε η συνεργασία μας με του αφούς Κοντονή Τάσο και Δημήτρη και τον Άγη Φαναριώτογλου, όλοι τους παίκτες αγωνιστικοί και μαχητικοί και με γεμάτα αγωνιστικά βιογραφικά, πείρα και διακρίσεις, αναλογικώς της ηλικίας ενός εκάστου.
    Επίσης, καλωσορίζουμε θερμά και ανακοινώνουμε την 1η φετινή μεταγραφή μας, που αφορά στον Κώστα Χελιώτη, κεντρικό αμυντικό και περιφερειακό παίκτη, ο οποίος έχει αγωνισθεί έως σήμερα με τις ομάδες του ΚΟ Ποσειδώνα Ιλισίων, του Τρίτωνα, του Καλαμακίου, του Εθνικού και του Νηρέα Γέρακα.
    Χαιρετούμε και ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Λάζαρη, για την πολυετή βοήθεια του στην ανδρική μας ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα (Υδραϊκός Ν.Ο.) και στην Α1, όπως ευχόμαστε καλή πορεία και στην νέα του ομάδα.



Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

   Τη Δευτέρα 08 Σεπ 2014, ξεκινούν οι προπονήσεις όλων των ομάδων του τμήματος της Υδατοσφαίρισης, του Γ.Σ. Ηλιούπολης, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

   Οι ομάδες των:
 
   - Παίδων, των Εφήβων και των Νέων Ανδρών, στις 20:00 στο γυμναστήριο για το πρώτο καλωσόρισμα με τους προπονητές τους, μετρήσεις ύψους-βάρους (ελπίζουμε να μην εκδοθεί ζυγολόγιο για ορισμένους) και θα ακολουθήσει η πρώτη κρυάδα στην πισίνα.

   - Γυναικών και τα ηλικιακά των, στις 20:45 στο γυμναστήριο για το πρώτο καλωσόρισμα και την παρουσίαση του προπονητή τους και θα ακολουθήσει η πρώτη κρυάδα στην πισίνα.

  Επίσης, η εκμάθηση μας αρχίζει τις προπονήσεις της, από Δευτέρα 08 Σεπ 2014, με το πρόγραμμα που ίσχυε, από 20:00, στο νερό.

  Ευχόμαστε ένα καλό ξεκίνημα και μια ακόμα καλύτερη συνέχεια για όλους και όλες.

Πολύ τριχωτός μας βγήκε, θα έρχεται κολυμπώντας από πολύ μακριά!

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

MINI VIKELAS CUP WATERPOLO

     Τουρνουά Μίνι Παίδων

   Η νέα ομάδα μας των Μίνι Παίδων (γεννημένοι έως 2002), θα συμμετάσχουν στο 1ο τουρνουά υδατοσφαίρισης για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2014-2015, κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης και ολοκληρωμένης πρότασης του ΝΟ Σύρου, η οποία ευχαρίστως έγινε αποδεκτή από το τμήμα μας, προκειμένου να εκκινήσει η ομάδα μας αγωνιστικές υποχρεώσεις και να μετρήσει και τις δυνάμεις της, αφού πλέον οι του 2001, εντάσσονται στην ομάδα των Παίδων.

    Το τουρνουά που θα συμμετάσχει η ομάδα μας θα διεξαχθεί στη Σύρο από το Σαββάτο 06 έως την Κυριακή 07 Σεπ 2014 και το διοργανώνει με ιδιαίτερη επιμέλεια και με εποικοδομητικό και ευχάριστο για τα παιδιά πρόγραμμα - βάση αυτού που μας κοινοποίησε - ο ΝΟ Σύρου.  

   Στο υπόψη τουρνουά επίσης προσκεκλημένη θα είναι η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, με την οποία είχαμε βρεθεί αντιμέτωποι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 (7 - 7 το ματσάκι για όσους τυχόν θέλουν να το ξεχάσουν, σφύριζαν αδιάφορα ή τύρβαζαν περί άλλων).

   Λεπτομέρειες για το τουρνουά είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του ΝΟ Σύρου, στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.nosyrou.gr/index.php/el/ydatosfairisi/nea/ydatosfairisi-nea-genika/556-2014-09-02-11-21-19

    Ευχαριστούμε και πάλι το ΝΟ Σύρου για την πρόσκληση που μας απεύθυνε και ευελπιστούμε σε περαιτέρω επαφή και συνεργασία και να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο κοντινό μέλλον.

Φρρρ βούλιαγμα!

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Χαιρετισμοί

    Χαιρετούμε και ευχαριστούμε έναν άξιο συνεργάτη και φίλο, ο οποίος μετά από πολυετή προσφορά στο σύλλογο μας ως παίκτης της ανδρικής μας ομάδας και κατόπιν προπονητής με διάκριση (Πανελλήνιο Χάλκινο) με τους Μίνι Παίδες μας, αποφάσισε για απολύτως κατανοητούς λόγους, να αναλάβει αρχιπροπονητής στις υποδομές του Τρίτωνα Αμαρουσίου. Ο λόγος φυσικά για τον Λευτέρη Γκαραγκούνη.

   Λέγεται ότι βρίσκεται σε διαδικασία συλλογής προσφορών, για μετατροπή του οχήματος του σε υγραέριο, καθώς σκοπεύουμε να παίξουμε αρκετά φιλικά μαζί του, φυσικά στην έδρα μας.

   Λευτέρη να ΄σαι καλά και πάντα επιτυχίες.
Θα τον βρείτε τέρμα δεξιά.