Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Νίκη με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον πέτυχε η ομάδα μας στον αγώνα της με το Παλαιό Φάληρο με 7-8 και τώρα βρίσκεται 2 βαθμούς πιό μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού. Επιπλέον σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Φάληρο, η ομάδα μας έχει το πλεονέκτημα επειδή ο πρώτος αγώνας ήλθε ισόπαλος.
Ο αγώνας πήγαινε στο γκολ σε όλη τη διάρκειά του. Στο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πίσω ένα γκολ (5-4) αλλά στην τρίτη περίοδο με σερί 3-0 πέρασε μπροστά με 2 γκολ. Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο του αγώνα. Το Π.Φάληρο προσπάθησε στστο τελευταίο οκτάλεπτο να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση αλλά η ομάδα μας, παρά τις κακές εμπειρίες από το παρελθόν, δεν άφησε αυτή τη φορά να συμβεί το κακό.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Καραμάνη ήταν ο Αγγελίδης με τρία γκολ.
Δυστυχώς όμως μετά το τέλος του αγώνα οι διαιτητές έδειξαν κόκκινη κάρτα στον Φαναριώτογλου γιατί έβρισε αντίπαλο παίκτη, όπως έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα και δεν θ' αγωνιστεί  στο εντός έδρας ματς με το ΝΟ Αργοστολίου το ερχόμενο Σάββατο. 
Παλαιό Φάληρο- ΓΣ Ηλιούπολης   7-8 
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 0-3, 2-1. 
Παλαιό Φάληρο (Κώστας Λούδης): Βερύκοκος 2, Ξενάκης 2, Σιώνης 1, Ένλοου 1,  Τσαγκάρης 1. 
ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Αγγελίδης 3. Κουλιεράκης 2, Φαναριώτογλου 1, Καζάζης 1, Κολυβάς 1.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 7μμ
ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος αρχίζει και βρίσκει την ομάδα μας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Αν θέλει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία θα πρέπει ν' αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα μαζί με τις καλές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από αυτό το Σάββατο με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου που έχει ένα βαθμό παραπάνω από εμάς. Πρέπει λοιπόν να υποστηρίξουμε την ομάδα μας στον αγώνα της, παρευρισκόμενοι στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου.
Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα μας έφερε ισοπαλία με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.