Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Έγινε στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση για την πρώτη φάση στα ηλικιακά πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων για το 2013.
 

Για τους Έφηβους  οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 5-7 Απριλίου και θα προκριθούν από την 1η φάση συνολικά 30 ομάδες στην ημιτελική και από εκεί 10 στην τελική.
Στην Αττική δημιουργήθηκαν 4 όμιλοι από τους οποίους περνούν οι 3 πρώτοι και οι 4οι θα παίξουν αγώνες μπαράζ μεταξύ τους για 2 ακόμα θέσεις. Η ομάδα μας κληρώθηκε στον 3ο όμιλο που θα γίνει (μάλλον) στο κολυμβητήριο του Γέρακα. Στον όμιλό μας θα είναι ακόμα οι Π. Φάληρο, Νηρέας Χαλανδρίου., Νηρέας Γέρακα και Εθνικός. 
Στην ημιτελική φάση θα δημιουργηθούν 5 όμιλοι των 6 ομάδων, από όπου θα προκριθούν οι 2 στα τελικά. Οι τρεις θα γίνουν στην Αθήνα, ένας στον Βόλο και ένας στην Θεσσαλονίκη.

Το πρωτάθλημα Παίδων θα ξεκινήσει το τριήμερο 19-21 Απριλίου και θα προκριθούν επίσης 30 ομάδες στην επόμενη φάση από εκεί 10 για την τελική.
 Από τους ομίλους της Αττικής περνούν 16. Δημιουργήθηκαν 4 όμιλοι των 4 και θα περάσουν οι 4 πρώτοι. Η ομάδα μας είναι στον 4ο όμιλο που θα γίνει στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης μαζί με τις ομάδες του Τρίτωνα, Περιστερίου, ΠΑΟ και Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: