Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Νέες Γυναίκες-Τελική Φάση 2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών 2019 - Τελική Φάση
    Οι Νέες Γυναίκες μας αφού είχαν κατακτήσει την πρόκριση τους στην Τελική Φάση του εν λόγω πρωταθλήματος συμμετείχαν σε αυτήν από 15 έως 17 Μαρτίου 2019, στην Πάτρα, όπου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη ΝΕ Πατρών για την επιτυχή διοργάνωση και την φιλοξενία που παρείχε και να τη συγχαρούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
   Συγχαρητήρια, σε όλα τα κορίτσια μας, στον προπονητή μας κ. Άκη Κούγκουλη, στην βοηθό του κ. Αφροδίτη Σωτηροπούλου και στην έφορο κ. Ράνια Ράπτη, που παρά τις διαδοχικές αναποδιές κατάφεραν να τιμήσουν κατ' αρχάς τους εαυτούς και την προσπάθεια τους, φέροντας εις πέρας αξιοπρεπώς την συμμετοχή τους σε μία Τελική Φάση, όπου αντιμετώπιζαν τις αντίστοιχες ομάδες 7 συλλόγων κατά παράδοση της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, όπου στελεχώνουν και τις Γυναικείες ομάδες τους. 
   Εν αντιθέσει, ο Δαυίδ της Τελικής Φάσης στα 11 έτη λειτουργίας Γυναικείου τμήματος ήταν η 2η φορά που συμμετείχε με ομάδα του σε πρωτάθλημα νέων γυναικών και για εφέτος (όπως και πέρυσι) ήδη έχουμε κατακτήσει πρόκριση σε ακόμη μια Τελική Φάση, αυτή των Μίνι Κορασίδων, επίσης το Γυναικείο τμήμα μας είναι ένα από τα μόλις 11 πανελληνίως που συμμετέχουν σε όλο το φάσμα των πανελληνίων πρωταθλημάτων (4 ηλικιακά και γυναικών), πλην όμως επειδή και εάν ακόμη γινόταν δεν επιθυμούμε να λειτουργούμε διαφορετικά, οι αποφάσεις συμμετοχής είναι σε συνεργασία και συνεννόηση του συνόλου των εμπλεκομένων, διοίκησης, προπονητού, γονέων και αθλητριών.  
   Ως εν πολλοίς αναμενόταν, διαπιστώνουμε την ύπαρξη όψιμων σχολιαστών και επαϊόντων άδολων τιμητών, πλην όμως να είναι σίγουροι ό,τι το σύνολο των εμπλεκομένων με την Υδατοσφαίριση του ΓΣΗ και οι γνωρίζοντες τις προσπάθειες που καταβάλλονται και τους κανόνες που μας διέπουν, ό,τι ανάλογες ρητορικές τις εκλαμβάνουμε, ως μετάλλια τιμής και τόνωση θέλησης για τη συνέχεια και δεν πρόκειται να χαρίσουμε τους κόπους του προπονητή μας εν προκειμένω, των κοριτσιών μας και όλων μας των υπολοίπων, σε κανέναν και για κανέναν λόγο και δεν είναι δυνατόν μια συνεπής και συνεχής ανοδική πορεία, με παράλληλο σεβασμό στα παιδιά μας και αθλητές/-τριές μας και σε αρχές να τα ανακόψει ή να τα μηδενίσει ο οιοδήποτε.   
   Για τους μεν απλούς τιμητές δημοσιολογούντες προτείνουμε την όποια δυναμική αναλώνουν να την στρέψουν υπέρ του οίκου τους, για δε τους αγγίζοντες την κακή προαίρεση, προτείνουμε να μην εκλαμβάνουν την καλή θέληση ως αδυναμία. 
  Ακόμη και τα νήπια αντιλαμβάνονται εγκαίρως ό,τι δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους.  
   Όπως λένε και τα κορίτσια μας με τον προπονητή τους, προ της ιαχής τους ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ΄΄ στην Πάτρα και την έναρξη της τελικής φάσης ''πάμε να το διασκεδάσουμε'', λοιπόν προσπαθούμε να είμαστε οικογένεια και να διασκεδάζουμε ως τέτοια κατ΄ αρχάς, τα λοιπά έπονται.
   Επόμενη στάση Νεάνιδες-Θεσσαλονίκη, συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: