Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

  Δελτίον Τύπου 22 Δεκ 14

  Εκδήλωση Υπέρ Κοινωνικού Παντοπωλείου

  Με ιδιαίτερη επιτυχία έληξε πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, η εκδήλωση αγώνων υποδομών της υδατοσφαίρισης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης που συνδιοργανώθηκε από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό (ΠΑΟΔΗΛ) του Δήμου μας, υπέρ της συλλογής τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

    Επίσης, στο σύνολο της εκδήλωσης παρίσταντο και συνέδραμαν ομάδες εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των Εθελοντών Σαμαρειτών του Δήμου μας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και προσωπικό του ΠΑΟΔΗΛ.  

  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρέστησαν ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Χρήστος Γιαννάκης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ.Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηλιούπολης κ.Ανδρέας Τρομπέτας.   

  Οι εκπρόσωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους συνδιοργανωτές και την ικανοποίηση τους για τη συλλογή τροφίμων που επετεύχθη. 

    Το τμήμα της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Ηλιούπολης, εκφράζει τις ευχαριστίες του στους γονείς και στους φίλους των ομάδων μας, που με τη συμμετοχή τους συνέδραμαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και εύχεται Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά σε όλους.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: