Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΝΟΒ

    <<Υδατάνθρακες>>

   Ευλόγως αναρωτιόμαστε, λογίζοντας ως ακριβή την ανακοίνωση του Ν.Ο. Βουλιαγμένης για τον αθλητή μας Ν. Κοπελιάδη, όπως την αναγνώσαμε αναρτημένη στους ιστοτόπους πολιστικού κυρίως ενδιαφέροντος -
http://www.waterpololive.gr/a1/a1_male/nov_kopeliadis_ilioupoli/
http://www.waterpolonews.gr/o-kopeliadis-anikei-ston-nov/
- αφού πρόκειται για αθλητή τους, από το Σεπτέμβριο του 2013, προς τι η επιστολή (30 Ιουλίου 2014), όπου αιτούνται την παραχώρηση του αθλητή μας με ελεύθερη μεταγραφή και προς τι το πλήθος των τηλεφωνικών επικοινωνιών παραγόντων του, σε μειωτικούς συνήθως τόνους, προς τον σύλλογο μας, όταν διαπίστωναν ότι τελικώς δεν μπορούσαν να ασκήσουν την πολιτική τους. Με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το κλίμα εντός του συλλόγου και να στρέφονται γονείς και αθλητές εναντίον. 

   Επίσης, αξίζει να δείτε προηγούμενες αναρτήσεις μας επί του θέματος, καθώς και το σκεπτικό της εκ νέου παραχώρησης, για να αναρωτηθείτε εάν και γιατί εκλαμβάνεται η καλή θέληση ως αδυναμία, ενός συλλόγου που αναπτύσσει 12 τμήματα και αθλούνται σ΄ αυτόν πάνω από 2.000 αθλητές. 
http://ilioupolo.blogspot.gr/2014/08/blog-post_14.html
http://ilioupolo.blogspot.gr/2014/08/blog-post_21.html
http://ilioupolo.blogspot.gr/2014/09/blog-post_5.html

   Στις αρχές του ελληνικού αθλητισμού και πνεύματος, ενυπάρχει τουλάχιστον και οφείλεται να διδάσκεται - και με το προσωπικό παράδειγμα - μεταξύ άλλων και ο αλληλοσεβασμός. 

  Σαν επίλογος δύναται να τεθεί πλήθος ελληνικών παροιμιών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟ Βουλιαγμένης:
«Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα περί υποσχετικής του αθλητή του Ν.Ο.Β. Νίκου Κοπελιάδη δηλώνουμε ότι ο αθλητής ανήκει από πέρυσι στο σωματείο μας με ελεύθερη μεταγραφή όπως αυτή συμφωνήθηκε και υπογράφτηκε από το Δ.Σ. του Σωματείου της Ηλιούπολης, από τον Σεπτέμβριο του 2013.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: