Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Β΄ Εθνική Γυναικών: Χάλκινο Μετάλλιο

Β΄ Εθνική Γυναικών 

    Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών <<2014>>, με την ομάδα μας να κατακτά την 3η θέση και παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο, όπως και πέρυσι νικώντας στον μικρό τελικό τον ΟΕΑ/ΝΑ Βόλου  με 8 - 2.

   Πρωταθλητής στην κατηγορία αναδείχθηκε η ομάδα του ΚΟ Ποσειδώνα Ιλισίων, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό του Ηλυσιακού με 9 - 8, το οποίο όπως ήταν φυσικό πήρε διαστάσεις τοπικού ανταγωνισμού, καθώς οι δυο ομάδες έπαιζαν στην κοινή τους έδρα και με το αποτέλεσμα προς τέλος του αγώνα από 8 - 3, να φθάνει τελικώς στο 9 - 8, οδήγησε στο να χαλάσει ο θερμοστάτης σε μερικούς φιλάθλους εκατέρωθεν. Πάντως σε κάθε περίπτωση μετά το σφύριγμα της λήξης, τόσο στις αθλήτριες, όσο και στους παράγοντες, επικράτησε το αθλητικό ήθος και όλοι χειροκρότησαν και συνεχάρησαν όλους. 

   Ο  ΚΟ Ποσειδώνας Ιλισίων και ο Ηλυσιακός, ανεβαίνουν στην Α2 εθνική κατηγορία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες και τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία τους κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης, όσο για τις κακές γλώσσες που έλεγαν ότι έριχναν στην πισίνα τους αντί για χλώριο, Α2ώδιο, αφήστε να λένε. 

    Κλείνοντας, συγχαίρουμε τις αθλήτριες μας και τον προπονητή μας και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, από Σεπτέμβρη.  
Στο δρόμο για το Χάλκινο
Με το Χάλκινο
 
Πηγή φωτογραφίας waterpololive.gr/Κώστας ΚολοκυθάςΔεν υπάρχουν σχόλια: