Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: Τελική Βαθμολογία Α΄ Φάσης

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: Τελική Βαθμολογία Α΄ Φάσης

   Μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος της Ά Φάσης (Α΄& Β΄ Γύρος), του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, των ομίλων της Πάτρας και της Κρήτης, η βαθμολογία και η περαιτέρω κατανομή των ομάδων για τους ομίλους των τελικών φάσεων, διαμορφώθηκε ως εξής:  

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
    Βαθμολογία:
1. Υδραϊκός      15 (Τελική Φάση Ανόδου)
2. ΝΟ Πατρών  14              --//--
3. Ηλυσιακός    12 (Τελική Φάση Καθόδου)
4. ΚΟΠ Ιλισίων   8              --//--
5. ΝΕ Πατρών    7              --//--

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
    Βαθμολογία:
1. ΝΟ Καλαμακίου  19 (Τελική Φάση Ανόδου)
2. ΝΟ Χανίων          14              --//--
3. ΓΣ Ηλιούπολης    13 (Τελική Φάση Καθόδου)
4. Νηρέας Γέρακα     5              --//--
5. ΟΦΗ                      5             --//--
       
   Oι αγώνες του τρίτου ομίλου θα γίνουν από 09 έως 11 Μαΐου, όπου και θα προκύψουν οι υπόλοιπες δύο ομάδες για να συμπληρωθούν οι έξι που θα παίξουν για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία και οι τρεις για να συμπληρωθούν οι εννέα που θα παίξουν για την παραμονή ή τον υποβιβασμό στον Όμιλο Καθόδου.

   Οι 2 γύροι της  Τελικής φάσης, θα διεξαχθούν από 27 έως 29 Ιουνίου και από 18 έως 20 Ιουλίου.

   Η ομάδα μας, όπως φαίνεται από τη βαθμολογία που έφερε και λαμβάνοντας υπόψη και τη βαθμολογία του ομίλου της Πάτρας, οριακά δεν προκρίθηκε στον όμιλο της τελικής φάσης ανόδου, πληρώνοντας αγωνιστικές λεπτομέρειες, τον τραυματισμό 2 παικτών της λίγες μέρες προ της έναρξης της Α΄ Φάσης και ένα γενικώς μη φιλικό περιβάλλον, στην Κρήτη.

   Επίσης, εκτιμάται ότι έπαιξε το δικό του ρόλο το πρόγραμμα των αγώνων στην Κρήτη, όπου ο 1ος αγώνας δόθηκε με τον ΟΦΗ στην έδρα του, ο οποίος μας νίκησε με υπερπροσπάθεια ενώ η συνέχεια του στους επόμενους αγώνες ήταν ηπιότατη. Ο δε τελευταίος αγώνας ήταν μεταξύ του αδιάφορου (ή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον-οι γνώμες διίστανται) ΝΟ Καλαμακίου και των Χανίων, που με νίκη εξασφάλιζαν την πρόκριση. Μαντέψτε ποιός κέρδισε 9-10. 
    
  Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να συγχαρούμε την ομάδα μας, για την αγωνιστική της παρουσία και ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: