Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΦΗΒΟΙ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    Οριστικοποιήθηκαν οι ώρες και τα κολυμβητήρια που θα διεξαχθεί η Α΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης των Εφήβων. Με τα υπόψη στοιχεία έχει ενημερωθεί η ανάλογη ανάρτηση της Τετάρτης 15 Ιαν 2014. Λόγω των μετακινήσεων σε 3 ημέρες, σε 3 κολυμβητήρια που προκύπτουν, θα ψάξουμε μήπως βρίσκονται σε περιοδεία την ίδια χρονική περίοδο, για την τελευταία τους (εννοείται) συναυλία οι Scorpions και διευκολυνθούμε ως fun club τους.
    Η εξήγηση πάντως του φαινομένου των "περιπλανόμενων Ιουδαίων", βρίσκεται στην έλλειψη επαρκούς αριθμού αδειοδοτημένων κολυμβητηρίων στην Αττική, με αποτέλεσμα οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτημένη έδρα να κόβουν βόλτες και η οικεία ομοσπονδία (ΚΟΕ), να υποχρεώνεται να λύνει Sudokou, για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.
   Εκτιμάται, ότι αξίζει να αναφερθεί πως ήδη έχει γίνει ανεπίσημη ενημέρωση από την ΚΟΕ και αναμένεται και επίσημη, γιατί της τελειώνουν τα Sudokou και η υπομονή, ότι πλέον οι ομάδες θα πρέπει να έχουν αδειοδοτημένες έδρες (κολυμβητήρια) ή να εξασφαλίζουν έδρα όπου βρουν,  αλλιώς θα μηδενίζονται.

2 σχόλια:

melef είπε...

Το δικό μας κολυμβητήριο είναι αδειοδοτημένο;

Δημητρης Κ είπε...

Όχι, ενέργειες γίνονται με ρυθμούς υποτονικούς και δεν υπάρχει κάποιο ορατό χρονοδιάγραμμα περατώσεως της διαδικασίας.