Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 
   Στο Β΄ Όμιλο Αττικής, όπου συμμετείχε και η ομάδα μας προκρίθηκαν στην Β' (Ημιτελική) φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, από τις 6 του ομίλου, 1ος ο Παναθηναϊκός, 2ος  ο ΑΝΟ Γλυφάδας και 3ος ο Πανιώνιος.

   Αναλυτικότερα, οι 14 ομάδες (από τις 16 που προκρίνονται). που έχουν προκριθεί έως στιγμής είναι οι: ΝΟ Χανίων, ΝΟ Βουλιαγμένης, Π. Φάληρο, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιος, ΟΥΚ Βόλου, Νηρέας Λαμίας, ΠΑΟΚ, ΑΠΣ Οξυγόνο, Δελφίνια Πτολεμαϊδας, ΝΟ Λάρισας, Άθως Χαλκιδικής.
   Οι υπόλοιπες δύο ομάδες, για τη συμπλήρωση των 16 ομάδων της Β’ φάσης) θα αναδειχθούν από τους  αγώνες του 7ου Ομίλου της Α' φάσης, των Πατρών, που θα διεξαχθούν το διήμερο 18-19 Ιανουαρίου 2014.
   Η Β’ Φάση είναι προγραμματισμένη από την ΚΟΕ, για τις 07-09 Μαρτίου 2014.
    Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος της Υδατοσφαίρισης, του Γ. Σ. Ηλιούπολης, οφείλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της, στους προπονητές και  του αθλητές της ομάδας μας, για την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλαν, το αγωνιστικό πνεύμα και ήθος που επέδειξαν και τις αξιοπρεπείς αγωνιστικές εμφανίσεις. Επίσης, ευχαριστούμε τους φιλάθλους και τους γονείς των αθλητών μας για τη συμπαράσταση που παρείχαν στην ομάδα μας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: