Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στη Χίο θ' αγωνιστεί το Σάββατο το μεσημέρι η ομάδα μας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 χωρίς ν' αναμένει πολλά, πλην μιας αξιοπρεπούς εμφάνισης.
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, και απομένουν 5 αγωνιστικές, με την ομάδα μας να βρίσκεται σε δυσχερή θέση για την παραμονή της.
Με δεδομένο ότι ο ΝΟ Πατρών θα υποβιβαστεί ούτως ή άλλως (έχει -6 βαθμούς) έχουν μείνει 5 ομάδες να παλεύουν για τις 4 θέσεις παραμονής στη μεγάλη κατηγορία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν: Παλαιό Φάληρο, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιος, ΝΟ Χανίων και ΝΑΟ Κέρκυρας.
Μετά από 17 αγωνιστικές, η ομάδες που βρίσκονται σε δυσχερή θέση είναι το Παλαιό Φάληρο με 12 βαθμούς και η Ηλιούπολη με 14. Θεωρητικά το πρόγραμμα του Π. Φαλήρου είναι πολύ ευκολότερο από αυτό της Ηλιούπολης. Ωστόσο, πολλά αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική και πολλά θα εξαρτηθούν και από τους αγώνες μεταξύ των ομάδων που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Καθοριστικά είναι τα παιχνίδια Πανιώνιος-ΝΟ Χανίων και Π. Φάληρο-ΝΑΟ Κέρκυρας για την 19η αγωνιστική, το ΝΟ Χανίων-ΓΣ Ηλιούπολης για την 20η αγωνιστική, καθώς επίσης το Πανιώνιος-ΝΑΟ Κέρκυρας για την 21η αγωνιστική. Σημαντικό ρόλο στο τέλος ίσως να παίξουν και οι διαφορές στα μεταξύ τους ματς σε περίπτωση ισοβαθμίας, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: