Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ

Ήττα από την Χίο γνώρισε η ομάδα μας όπως αναμενόταν. Το παιχνίδι το πάλεψε το πρώτο και δεύτερο οκτάλεπτο αλλά μετά η Χίος διεύρυνε τη διαφορά στο τελικό 14-5.
Το χειρότερο σημείο του αγώνα ήταν οι άδειες κερκίδες στις οποίες, εκτός από λίγους μεμονωμένους φιλάθλους βρισκόταν και οι πάντα ενθουσιώδεις rebels.
Με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών της για το 2012 η ομάδα μας βρίσκεται μέσα στο στόχο της για την παραμονή στην Α1 παρά την μη προβλεπόμενη ήττα από την Κέρκυρα. Ο προπονητής μας Νίκος Καραμάνης είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αλήθεια της Χίου :
«Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στα δυο πρώτα οκτάλεπτα. Μεγαλύτερη σημασία σε τέτοια παιχνίδια, είναι να δυσκολέψεις λίγο παραπάνω τον αντίπαλο σου και να δείξεις ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σε αυτά. Στο 3ο και 4ο οκτάλεπτο, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, καθώς ο ΝΟΧ έχει περισσότερες λύσεις σε όλες τις θέσεις και δίκαια κέρδισε» 
«Εμείς μετά την ήττα από την Κέρκυρα κάναμε τη ζωή μας, δύσκολη. Αν είχαμε κερδίσει θα ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα στην υπόθεση παραμονή. Μπορεί να έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στο 2ο γύρο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε!».
«Η ποιότητα της Χίου είναι πολύ μεγάλη. Είναι σίγουρα η 3η καλύτερη ομάδα και στο εντός έδρας ματς με την Βουλιαγμένη έδειξε ότι σίγουρα θα δυσκολέψει τόσο την πρωταθλήτρια όσο και τον Ολυμπιακό στη συνέχεια». 

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-4, 1-4, 1-3.
ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Κουλιεράκης 2, Λάζαρης 2, Αγγελίδης 1.
ΝΟ Χίου (Γιώργος Μπελέγρης): Μιμίδης 4, Μιράλης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Φουντούλης Γιώργος 2, Κατσουλάκης 1, Κόχειλας 1, Χατζηκυριακάκης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: