Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ WATERFLY TROPHY 2012

Η ομάδα μας θα πάρει μέρος στο Waterfly Trophy 2012.
Πρόκειται για ένα τουρνουά επτάμηνης διάρκειας για αγόρια γεννημένα το 1997 και μικρότερα και κορίτσια γεννημένα το 1998 και μικρότερα. Το τουρνουά θα ξεκινήσει 28 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Διοργανωτής του τουρνουά είναι η εταιρεία "Waterfly Hellas".
Συνολικά θα πάρουν μέρος 16 ομάδες αγοριών από την Αττική και σε ξεχωριστό τουρνουά 6 ομάδες κοριτσιών.

Στα αγόρια θα υπάρξουν 2 όμιλοι από 6 ομάδες ο καθένας, και τα παιδιά θα παίξουν συνολικά στην 1η φάση 14 παιχνίδια. Στην τελική φάση θα προκριθούν 3 ομάδες από κάθε όμιλο και θα διεξαχθεί Final 6.
Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι ακόλουθες: Γλυφάδα, Ολυμπιακός, Π. Φάληρο, Ιωνικός, Περιστέρι, Χαιδάρι, Ηλιούπολη, Τρίτωνας, Ολυμπιάδα Πετρούπολης, Παναθηναικός, Ποσειδώνας Ιλισσίων και Πανιώνιος.
Στα κορίτσια θα διεξαχθεί 1 όμιλος με τις 6 ομάδες να αγωνίζονται 14 φορές, και τις 4 πρώτες να συμμετέχουν στο Final 4. Οι συμμετοχές στα κορίτσια είναι οι παρακάτω: Ολυμπιακός, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Τρίτωνας, Πανιώνιος και Ιωνικός.
Η ομάδα των αγοριών της Ηλιούπολης έχει κληρωθεί στον Α' όμιλο μαζί με Παναθηναικό, Πανιώνιο, Γλυφάδα, Περιστέρι και Τρίτωνα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Στις 11 και 12 Φεβρουαρίου οι αγώνες του δεύτερου τουρνουά του ομίλου μας θα γίνουν στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και είναι μια ευκαιρία να εμψυχώσουμε τα παιδιά μας ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: