Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Δυστυχώς η νέα προπονητική περίοδος καλείται να αρχίσει χωρίς ... κολυμβητήριο. Η τελευταία από τις 3 αντλίες της πισίνας παρέδωσε πνεύμα την επομένη της έναρξης της λειτουργίας της πισίνας για τις ομάδες φέτος.
Και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ατύχημα. Η πισίνα πρέπει να δουλεύει με 2 αντλίες και υπάρχει μια τρίτη εφεδρική. Οι αντλίες άρχισαν να χαλάνε από πέρσι μία-μία και από την αρχή της Άνοιξης του 2009 στο κολυμβητήριο λειτουργούσε μόνο η εφεδρική. Γνωρίζουμε ότι μέλη του ΓΣΗ, με σχετική επαγγελματική ιδιότητα, προσφέρθηκαν να επισκευάσουν τις αντλίες χωρίς προσωπική αμοιβή, φτάνει ο οργανισμός να πλήρωνε τ' ανταλλακτικά. Όπως αντιλαμβάνεστε η διοίκηση του κολυμβητηρίου σφύριξε κλέφτικα από τότε (κουίζ: γιατί άραγε;) και φτάσαμε στην παρούσα κατάσταση.
Τελικά πολύ δυσλειτουργικό μας βγήκε το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Η νέα πολιτική διοίκηση φαίνεται να θέλει αλλά να μην μπορεί (την φρενάρουν κάποιοι και ποιοί;).
Κρίμα για τα παιδιά μας που αθλούνται και προσπαθούν. Κρίμα, γιατί οι ομάδες μας κάνουν καλή πορεία και ακούγονται στο πανελλήνιο.
Προς το παρόν κάποια από τα τμήματά μας ψάχνουν άλλα κολυμβητήρια για να μην μείνουν πίσω από τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα την Τρίτη, 20 Σεπτέμβρη, θα προπονηθούν φιλοξενούμενοι στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.
Και εις ανώτερα!

7 σχόλια:

Βάρντας Χαράλαμπος είπε...

Το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης είναι από τα πιό καλά στο λεκανοπέδιο. Είναι όμως μισό ...
Το καλοκαίρι μας φιλοξένησε στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας πόλο και υποφέραμε από τον ήλιο και τη ζέστη. Επιτρέπεται να μην έχει μια τέντα στην εξέδρα; Επιτρέπεται να μην έχει σκιά για την γραμματεία; Επιτρέπεται να μην έχει σκιά για τις ομάδες που αγωνίζονται και τους προπονητές τους;
Επειδή όλα αυτά διορθώνονται με ελάχιστα χρήματα, πιστεύω ότι υπάρχει τεράστια αδιαφορία από πλευράς υπεθύνων.
Κρίμα.

George είπε...

Έχει ωραία θέα είναι η αλήθεια...αλλά κατά τα άλλα, θα μπορούσε να είναι καλύτερο!
Μπρος στην σκιά πάντως....προηγούνται οι αντλίες!!!

Βασίλης Βασ. είπε...

Σε αυτό το κολυμνητήριο, χρόνια τώρα, γίνονται πολλά παράξενα. Έχει ένα προϋπολογισμό πάνω από κάθε λογική, ζητάνε συνεχώς αυξήσεις από τα σωματεία και κατ' επέκταση από εμάς τους γονείς.
Κουβέρτες έχει για να κόψει στο μισό τα έξοδα θέρμανσης το χειμώνα που είναι σημαντικό κονδύλι;
Καθαρίστριες δεν έχει όσες πρέπει αλλά πόσους υπάλληλους γραφείου απασχολεί; Και με τι μισθούς; Και τι κάνουν όλοι αυτοί; Και τι κάνει ο καινούργιος δήμαρχος; Μήπως πρέπει να μπει αυτοπροσώπως εκεί μέσα μια μέρα; Μήπως πρέπει ν' αρχίσει να ρωτάει ερωτήσεις;
Λέω τώρα ...

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε Βαίλη. Εγώ φαντάζομαι τι γίνεται εκεί μέσα: μισθάρες, ξύσιμο και μίζες.
Αποδείξεις δεν μπορώ να έχω αλλά ...
Όσο για το Δήμαρχο απ' το βαθύ ΠΑΣΟΚ (όχι ότι αν ήταν από άλλο κόμα θα άλλαζε και τίποτα) δεν θέλει να κάνει και πολλά ... Δουλείες βλέπεις... όπως όλο το πιλιτικό μας σύστημα.
Ε ρε τρόικα που χρειάζεται να ορμήξει εκεί μέσα ...
Με μαστίγιο και απολύσεις...

Ανώνυμος είπε...

Πέντε χρόνια πάει ο γιός μου στο πόλο, πέντε χρόνια "κάθε πέρσι και καλύτερα" από άποψη κολυμβητηρίου. Δυό εκδοχές υπάρχουν: ή όλοι οι άχρηστοι έχουν μαζευτεί εκεί μέσα, ή όλοι στο Δήμο ήταν και είναι άχρηστοι.
Διαλιέχτεεε....!

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση με την αντλία είναι από την Άνοιξη του 09 και όχι από την περασμένη που γράφετε ...

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΣΗ είπε...

Το ελέγξαμε και το διορθώσαμε :)
Το επεσήμανε πρώτος ο έφορός μας.