Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝΠαίκτες με στόχο και ψυχή. Με την καθοδήγηση των προπονητών τους δούλεψαν, προπονήθηκαν, κόπιασαν και τελικά τα κατάφεραν να σπάσουν τα προγνωστικά. Η ομάδα των παίδων χάρισε πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους της ομάδας μας, πάλεψε όταν έπρεπε, ποτέ δεν τα παράτησε όταν η τροπή των αγώνων τρόμαξε την εξέδρα, φύλαξε δυνάμεις όπου μπορούσε και υπερέβαλε εαυτόν στους κρίσιμους αγώνες. Δίδαξε και στους πιό σκεπτικιστές από μας ότι όταν δουλέψεις με υπομονή και επιμονή για κάτι που θέλεις, στο τέλος το πετυχαίνεις ενάντια στα προγνωστικά.
Δεν είχε τίποτα το τυχαίο η πρόκριση. Δεν κερδίσαν αγώνες από κάποια καπρίτσια της μπάλας. Έπαιξαν καλύτερα από όλες τις ομάδες που κέρδισαν και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις το τελικό σκορ αδικεί την πραγματική διαφορά υπερ της ομάδας μας.
Λογικό είναι μετά την επιτυχία ν' ακολουθήσουν πανηγηρισμοί και ένα "γαλατικό" τσιμπούσι στο γνωστό σουβλατζίδικο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ένα μέγαλο ζήτω στην Ηλιούπολη και συχαρητήρια

Γιώργος είπε...

Μπράβο... Είσαστε μάγκες!

kanasta είπε...

Ας μην τρελαθούμε και ας μην καβαλήσουμε το καλάμι. Με τον Πανάθα τη γλυτώσαμε στο τελευταίο σουτ, δυσκολευτήκαμε με το Ρέθυμνο που οι άλλοι το σκόρπισαν και με το Φάληρο χάσαμε με πολλά όταν ο Πανάθας έχασε με 4 μόνο. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά θέλουν ακόμα πολλή δουλειά για να γίνουν πρωταγωνιστές.

Γιώργος είπε...

Φιλε kanasta. Κανείς στην ομάδα δεν ισχυρίζεται ότι είμαστε αχτύπητοι. Φυσικά και θέλει δουλειά, αλλιώς θα καβαλήσουμε το καλάμι όπως μερικές μεγαλόσχημες ομάδες που όταν χάνουν το θεωρούν πάντα άδικο και ανήθικο, λες και τους χρωστάει η ζωή μόνο νίκες. Γι' αυτό τους λέω μάγκες, γιατί το πιστέψανε και παλέψανε και βελτιώθηκαν και τα κατάφεραν με το σπαθί τους.

davel είπε...

... μου' σκασε το παραμύθι ο πιτσιρικάς: Πάμε να βγούμε τουλάχιστον 4οι στο πρωτάθλημα...
Αυτό είναι που λένε "ηθικό ακμαιότατο!" :)