Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

1η Επιστημονική Ημερίδα Αθλητικής Ψυχολογίας και Αθλητικής Διατροφής

 ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ & ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
     
    Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης, διοργάνωσε με επιτυχία, την 21 Φεβρουαρίου 2019, την 1η Επιστημονική Ημερίδα Αθλητικής Ψυχολογίας και Αθλητικής Διατροφής, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, για τους αθλητές/-τριες, προπονητές/-τριες και γονείς της πόλης μας, αφού η πρόσκληση συμμετοχής ήταν ανοικτή και η είσοδος ελεύθερη.
     Ευχαριστούμε τις δύο διακεκριμένες αθλήτριες αλλά και επιστήμονες Κες Μπαμπαρούτση Ειρήνη και Πατσού Ευφροσύνη, οι οποίες αποδεχόμενες την πρόσκλησή μας, μας τίμησαν με την παρουσία τους και ως ομιλήτριες παρουσιάσαν τις ενότητες του αντικειμένου τους, με σαφήνεια και περιεκτικότητα, δεικνύοντας επιπλέον την εφικτότητα του διακεκριμένου αθλητικού και επαγγελματικού βίου, εκ παραλλήλου.
      Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους πέραν του κοινού από αθλητές, προπονητές και γονείς και εκπρόσωποι του Δήμου μας, με προεξάρχοντα τον Δήμαρχο κ.Βασίλη Βαλασόπουλο, ο οποίος απεύθυνε θερμό χαιρετισμό και συνεχάρη το Σύλλογό μας για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης,  του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Διαφάνειας κ.Μαρίνου Μπασούρη, αρχών του Δήμου μας των Προέδρου και Αντιπροέδρου του Π.Α.Ο.ΔΗ.Λ. κων Αλέξανδρου Κοντονίκα και Ιωάννη Γρηγορέα, αντιστοίχως, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής 2βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλου και δημοτικών παρατάξεων του κ. Πανταζόπουλου Δημήτριου, δημοτικού συμβούλου και Προέδρου του ΕΝΑΚ, καθώς και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κα Ιωάννα Σκλαβενίτη και Ιωάννη Παπαϊωάννου.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΗ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του κ. Ανδρέα Τρομπέτα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτριο Κύρκο και τον Έφορο του Τμήματος Ποδοσφαίρου κ. Αριστείδη Στεφανή, ενώ το σύνολο των μελών του ΔΣ συνέδραμαν ενεργά στην πραγματοποίηση και στην επιτυχία της εν λόγω Ημερίδας, με επιπλέον βοήθεια της κ. Θέμις Γιακουμέλου-Χαρίτου, του κ. Αντώνιου Χάλαρη και του κ. Γεώργιου Μπενά, περί υμών ας μιλήσουν άλλοι.   
    Η δε ψυχή της οργάνωσης ήταν η κ. Μπισμπίκη Σωτηρία, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & προπονήτρια τένις του ΓΣΗ.
    Χαρά μας τα ζεστά συγχαρητήρια που λάβαμε από το σύνολο των παρευρισκομένων για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση της, σε σύντομο χρονοδιάγραμμα, παρά το πλήθος των διαδικασιών και λεπτομερειών που απαιτούσε αλλά η πολύ σκέψη σκοτώνει τη δράση και για να αυτοδεσμευτούμε και για το μέλλον αριθμήσαμε την Ημερίδα ως 1η, θέτοντας ως στόχο κάθε επόμενη να είναι καλύτερη και μαζικότερη, όπως ταιριάζει στον ιστορικότερο και μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης μας και στην προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης μας και κατά πολύ ευρύτερα αυτής.
   Ζητώντας την κατανόηση και τη συμπαθειά σας, για τα τυχόν λάθη και ατέλειες μας, θα ορίσουμε την επόμενη συνάντησή μας, με ευχή και στόχο έως τότε να είμαστε όλοι καλύτεροι.  
   Ευχαριστούμε.