Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ!

Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε η ομάδα μας να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης. Για άλλη μια φορά στην έδρα μας φέρεμε ισοπαλία με την ομάδα του Πανιωνίου αυτή τη φορά.
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός αλλά το τελικό 9-9, αν και δίκαιο, μάλλον δεν δίνει την πλήρη εικόνα του αγώνα. Σε συνέντευξη που έδωσε ο προπονητής μας κ. Καραμάνης μετά τη λήξη του αγώνα σχολίασε την καθίζηση της ομάδας τα τελευταία 2 λεπτά του παιχνιδιού που κόστισε την ισοπαλία. (όλη η συνέντευξή του υπάρχει εδώ).

ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Εκιτζόγλου, Κοντογιώργος, Φαναριώτογλου 1, Σαρρής, Καζάζης 1, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 3, Λάζαρης 1, Ξιάρχος, Κωνσταντόπουλος, Κολυβάς, Γιάγκος 2, Παπαδογιάννης, Φωτόπουλος, Καρμάλης.
Πανιώνιος  (Κώστας Πασλής): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης 3, Λύκαρης , Κουτσιαλής 1, Θωμάκος 1, Τζαμαντάκης 2, Φούτρης, Σάκιτς, Αλβέρτης 1, Φωτίου 1, Αλεξάκης, Γαβαλάς Δ., Γρηγοριάδης, Καρακάσης, Κούκης.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 6μμ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου αντιμετωπίζει η ομάδα μας το βράδι του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου στις 6μμ στο κολυμβητήριο της πόλης μας. Ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Η ομάδα θα κατέβει ετοιμοπόλεμη να κυνηγήσει τη νίκη, όπως έχει κάνει και στους δύο προηγούμενους αγώνες του πρωταθλήματος.
Θα πρέπει για άλλη μια φορά να γεμίσουμε τις κερκίδες του κολυμβητηρίου μας για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να ευχαριστηθούμε ένα εξαιρετικό αγώνα πόλο.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ομάδα μας έχασε στο Αργοστόλι από την τοπική ομάδα με 8-5 μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο αγώνα. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά τη 2η αγωνιστική μπορείτε να τα βρείτε εδώ.