Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΞΑΝΑ ΜΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ξανά παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη το Σάββατο στις 6 το απόγευμα. Αυτή τη φορά στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Η ομάδα μας, με την πλάτη στον τοίχο για υποβιβασμό, δεν ελπίζει τίποτα από αυτό τον αγώνα. Θα τον δώσει με το μυαλό στον επόμενο με τα Χανιά που θα πρέπει οποσδήποτε να κερδίσει, όχι για να μείνει κατηγορία, αλλά απλά για να έχει πιθανότητες να μείνει. Αλλά για αυτό τον αγώνα σε επόμενη δημοσίευση.
Όσο αφορά το παιχνίδι κυπέλλου, αυτό έληξε με το ικανοποιητικό σκορ 6-11 και με τις δύο ομάδες να παίζουν σχετικά χαλαρά.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ FINAL FOUR!!!

Την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 9 το βράδυ, δίνει η ομάδα μας τη μάχη για να μπει στην τελική τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας 2013. Ο αγώνας είναι με την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριό μας.
Και για να σοβαρευτούμε λίγο, η ελπίδες μας για νίκη είναι μηδαμινές μπροστά στη δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα του πρωταθλήματος που καλοβλέπει το νταμπλ και για φέτος (το πήρε πέρσι) . Πέραν αυτού όμως, σε ένα κύπελλο παρωδία στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή μόλις 8 ομάδες (από Α1 και Α2) το να έχεις ευνοϊκή κλήρωση είναι αδύνατον σχεδόν.
Αυτό που μας μένει είναι να ευχαριστηθούμε χωρίς άγχος ένα παιχνίδι από την εξέδρα....

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΗΝ Β' ΦΑΣΗ

Φωτογραφίες ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΙΑΜΟΥΤΟΣ 
Μεγαλη επιτυχία για την ομάδα των εφήβων του ΓΣΗ που προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του ηλικιακού πρωταθλήματός τους. Συγκεκριμένα στον όμιλό μας η τελική βαθμολογία ήταν:
Π. Φάληρο 12, Νηρέας Γέρακα 9, ΓΣ Ηλιούπολης 4 (2-16 από Π. Φάληρο), Εθνικός Πειραιά 4 (2-17 από Π. Φάληρο), Νηρέας Χαλανδρίου 0
Η ομάδα μας γλύτωσε τους αγώνες μπαράζ εξαιτίας ενός και μόνο γκολ που είχε διαφορά από την ομάδα του Εθνικού στα παιχνίδια με τον πρωτοπόρο, Π. Φάληρο. Αυτό βέβαια δεν μειώνει στο παραμικρό την επιτυχία.

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ

Σαν τον Ιανό παρουσιάστηκε η ομάδα μας στο παιχνίδι με τη Χίο με δύο πρόσωπα. Μιλάνε από μόνα τους τα επί μέρους σκορ των οκταλέπτων:  
6-0! , 4-2 , 2-3 , 7-2!
Την εικόνα αποτυπώνουν καλύτερα τα λόγια του προπονητή μας κ. Νίκου Καραμάνη αμέσως μετά τον αγώνα στα Χιώτικα μέσα επικοινωνίας:
«Όσο υπάρχουν παιχνίδια, που μπορούμε να μαζέψουμε βαθμούς, ελπίζουμε. Στο σημερινό παιχνίδι, πληρώσαμε την πολύ κακή αρχή μας. Το παλέψαμε στη συνέχεια, αλλά και πάλι στο τέλος, η κούραση των παικτών μας στοίχισε και έτσι άνοιξε πολύ και το σκορ».
 
ΝΟ Χίου-ΓΣ Ηλιούπολης 19-7
Τα 8άλεπτα: 6-0, 4-2, 2-3, 7-2
Τα γκολ του ΝΟ Χίου (Γιώργος Μπελέγρης): Μιράλης 5, Γ. Φουντούλης 5, Ι. Κόχειλας 2, Θεοδωρόπουλος 2, Ντούλος 2, Κατσουλάκης 1, Κανδιόγλου 1, Χατζηκυριακάκης 1.
Τα γκολ του ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Κουλιεράκης 2, Αγγελίδης 2, Καζάζης 1, Λάζαρης 1, Γιάγκος 1.