Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΙΔΕΣ:ΑΡΓΥΡΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΟ

Τουρνουά Παίδων ΠΑΟ 16 - 18 Οκτ 2015
       Η ομάδα των Παίδων μας, συμμετείχε σε ηλικιακό τουρνουά που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός το 3ήμερο 16 έως 18 Οκτ 15, όπου εκτός του Παναθηναϊκού και του ΓΣ Ηλιούπολης, συμμετείχαν και οι Παίδες του Εθνικού, της Βουλιαγμένης και της S.G. Berlin.  
      Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση συμμετοχής και για την εξαιρετική διοργάνωση, επίσης συγχαίρουμε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες για την αγωνιστικότητα και το αθλητικό τους ήθος.
     Για την ιστορία και μόνο η ομάδα μας κατέλαβε τη 2η θέση, με 3 νίκες και στην τελετή που ακολούθησε μετά τη λήξη του τουρνουά, τιμήθηκε με το αργυρό μετάλλιο, καθόσον βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο  της προετοιμασίας, της εξαγωγής συμπερασμάτων και του στησίματος της ομάδας, εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της εν λόγω ηλικίας, που αρχίζει τον Ιανουάριο του 16. 
      Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Διαρεμές, συμπεριέλαβε στην αποστολή και έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν στο σύνολο των αθλητών, που υπό τις οδηγίες του, έδειξαν καλά σημάδια και για τη συνέχεια.
      Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που υποστήριξαν και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας και βοηθούντος και του καιρού περάσαμε ένα ωραίο πολιστικό 3ήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: